Kollagén Beauty

A kollagén a test rendkívül fontos alkotóeleme. A teljes fehérjetartalom csaknem 30% -át tartalmazza. Ez egy olyan elem, amely összeköti a sejteket, ezért rendkívül fontos a belső szervek, az erek, a fogak, a csontok és a bőr megfelelő felépítése szempontjából. 

Csomagolás: 120 kapszula

Raktáron (> 5 db)
8 900 Ft

Kollagén Beauty

De az életkorral a testünk fokozatosan elveszíti kollagéntermelési képességét, ami számos problémát okoz, amelyek közül a legnyilvánvalóbb a bőrünkkel kapcsolatos. Kollagén hiányában a bőr elveszíti rugalmasságát, vékonyabbá és gyengébbé válik és ráncosodni kezd. Ez a termék I. típusú kollagént tartalmaz, amely megtalálható a bőrben és a hajban.A terméket ezért kifejezetten a bőr fiatalítására, a ráncok kiegyenlítésére és a haj szilárdságának és ragyogásának növelésére tervezték.
 
 
MyVita SILVER PURE 100% - norvég kollagén

- mesterséges adalékok nélkül

 

A készítmény csak aktív anyagokból áll, mesterséges adalékok és töltőanyagok nélkül. Természetes, hidrolizált tengeri kollagént, C-vitamint, Q10 koenzimet, D-biotint és hialuronsavat tartalmaz, és a terméket leucinnal, a proteinből származó aminosavval dúsították. Az összes összetevőt festékmentes növénykapszulába kapszuláztuk. A MyVita Silverben található kollagén a legmagasabb minőségű hidrolizált kollagén, amely az Atlanti-óceán északi részének tiszta vizein kifogott tőkehalból készül. A norvég SeaGarden vállalat az alapanyagok feldolgozásával foglalkozik egy speciális eljárással, amely biztosítja az összes tápérték fenntartását.
 
 
A hidrolizált kollagén a legjobb formája a kollagénnek, mivel ennek a nyersanyagnak a legnagyobb a stabilitása és molekulái kicsik, ezért nagymértékben felszívódóképességűek. A kollagén a test rendkívül fontos alkotóeleme. A teljes fehérjetartalom csaknem 30% -át tartalmazza. Ez egy olyan elem, amely összeköti a sejteket, ezért rendkívül fontos a belső szervek, az erek, a fogak, a csontok és a bőr megfelelő felépítése szempontjából. Ez befolyásolja a megfelelő rugalmasság, nedvességtartalom és a bőr feszültségének fenntartását is, és a biotinban pozitív hatással van a normál haj állapotára. Az életkorral a kollagéntermelés romlik, és tartalma a szervezetben csökken.
 
 
A Q10 koenzim egy természetes vegyület, amely minden élő szervezetben előfordul. Befolyásolja a bőr regenerálódását, elősegíti a sebgyógyulást, részt vesz az E-vitamin előállításában. Az életkorral a test egyre kevesebbet termel, ami a bőrt hajlamosítja a szabad gyökökre és az öregedést elősegítő egyéb tényezőkre. Ugyanez vonatkozik a hialuronsavra, amely felelős a bőr megfelelő hidratálásáért, ezért helyénvaló ezen összetevők megfelelő mennyiségének biztosítása. Ezenkívül a kapszulák tartalmaznak C-vitamint is, amely elősegíti a kollagén felszívódását.
 
A napi adag (2 kapszula) tartalmaz:

Kollagén - 680 mg
C-vitamin - 34 mg / 42,5% RWS*
Q10 koenzim - 20 mg
Hialuronsav - 10 mg
Biotin 25 µg / 50% RWS
L-leucin - 26 mg
 
 
Adagolás: 1 kapszula naponta kétszer, vízzel (ételtől függetlenül)

Csomagolás: 120 kapszula a fent leírtak szerint

 

 

A Kollagén Beauty szervezetre gyakorolt pozitív hatásait az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság is megerősíti tanulmányában, amely itt található.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék AvenaPLex szérum hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba. 

Tipp: 27.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes ajándékcsomagot kap!