Rólunk

Történetünk, küldetésünk

Mi fontosabb az egészségnél? A kérdés, amelyet akkor teszünk fel, amikor már késő. És hidje el, tudjuk, miről beszélünk.

Magunk is átéltük. Már fiatal korunkban is egészségügyi problémákkal, műtétekkel és sérülésekkel kellett megküzdenünk. Kipróbáltuk a sztereotip irodai életet is, és saját bőrünkön tapasztaltuk annak negatív hatását az egészségre. Ezt bővítette a legközelebbi, idősebb családtagjaink fájdalmas tapasztalatai, akiknek hirtelen gerinc, ízületi, carpalis alagút-szindróma problémák nehezítették meg a mindennapokat... És ez a lista évről évre gyarapodott.

 1-1536x10242

Éljen egészségesen, vásároljon egészségesen

"Elég volt" - mondtuk egy nap egymásnak, és úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk ezt a szomorú állapotot, és létrehozunk valamit, ami segít nekünk, szeretteinknek, de a nagyközönségnek is. Ha a táplálék-kiegészítők piaca megfelelően működne, sokan elkerülnék bizonyos egészségügyi szövődményeket. Megállapítottuk, hogy léteznek különféle márkájú étrend-kiegészítők, amelyek gyenge felszívódásúak, alacsony minőségűek és mindez magas áron. Így született meg a saját márkánk, amely vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők széles választékát kínálja. Minőségi növények és gyümölcsök kombinációjára építettük fel, amelyek megfelelnek az legmagasabb kritériumoknak, kiváló arányt tartunk fenn a minőség és az ár között, és hosszú ideje új, és még jobb termékek fejlesztésén dolgozunk.

5

 

Német siker

Amikor elkezdtük az árusítást németországi online áruházunkban, őszintén szólva, nem volt minden mindegy. Kétségek merültek fel abban, hogy mindez releváns-e, és egyáltalán be tudunk-e törni a piacra. De a kételyek gyorsan eloszlottak. Az ügyfelek reakciója rendkívül pozitív volt, és az érdeklődés minden várakozásunkat felülmúlta. Még keményebben kezdtünk dolgozni, és folyamatosan bővítettük kínálatunkat.

Ma már több mint 60 egyedi terméket kínálunk, amelyek 6 európai ország ügyfeleinek nyújtanak segítséget. Csak olyan étrend-kiegészítőket árulunk, amelyekben bízunk, és amelyeket kétségtelenül ajánlanánk a számunkra fontos embereknek számára is. Ugyanis az egészség a legfontosabb. Most már ebben nem kételkedünk.

 6-1536x864