Rólunk

Naturalzen.hu, egészséges vásárlás a vásárlók által inspirálva

Németországban született, a világ minden tájáról érkező vásárlók inspirálták.

Az NZ, a Nashe Zdrave Bulgáriában, a Natur Zenit Ausztriában és Németországban, a Nakupuj Zdravo Szlovákiában, a Nakup Zdravě Csehországban, a Natural Zen Magyarországon mögött álló termékmárkánk büszke családi vállalkozás, de szigorú német szabályokkal. A legjobbat akartuk kihozni az üzleti gyakorlatból, ezért cégünket a német üzleti kultúra és precizitás elveire, a fair trade koncepcióra építettük - de mégis a személyes, családi légkörrel, amelyet minden vásárlónk érezhet.

 1-1536x10242

A helyi közösségekért szenvedéllyel létrehozott termékek

Minden NZ termékünket a legmagasabb minőségben, a legmagasabb gyártási és etikai szabványok szerint gyártjuk Nyugat-Európában, német precizitással, holland tisztességgel és a helyi közösségek iránti szenvedéllyel válaszolva ügyfeleink igényeire szerte Európában.

 

Nem gyártunk olyan termékeket, amelyeket nem használunk magunk is. Mi sem ígérünk olyat, amit a termékeink nem tudnak teljesíteni. Több mint 90 termékünk mindegyikét munkatársaink és családtagjaik gondosan kiválasztják, tesztelik és tökéletesítik, mert ügyelünk arra, hogy ügyfeleinknek csak a piacon kapható termékek krémjét kínáljuk.

5

 

Ügyfeleink állnak vállalkozásunk középpontjában

A vérünkben és a családi kultúránkban benne van, hogy mindig az ügyfeleket helyezzük előtérbe. Azt szeretnénk, hogy a lehető legjobb élményt kapják minden alkalommal, amikor kapcsolatba lépnek webáruházainkkal. Ezért alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek minden szükséges tanácsot megadjunk, és csak olyan releváns termékválasztékot kínáljunk nekik, amely segít nekik abban, hogy kényelmesebb és egészségesebb életet éljenek. Ezért képezzük ki csapatunkat arra, hogy szenvedélyesen közelítsenek termékeinkhez, és mindig minden elérhető információval lássák el ügyfeleinket. Így nem csak a termékeink iránti szenvedélyünket adjuk hozzá a megrendeléseihez, hanem a saját tapasztalatainkat is.

Globális logisztikai rendszer, egyszerű és rendkívül hatékony

 

Az Európa szívében található központunk, valamint a számos országban található fióktelepeink és raktáraink révén képesek vagyunk gyorsan reagálni a keresletre, és termékeinket minden nap eljuttatni ügyfeleinknek, bárhol is működünk a világon.

Jelenleg nemcsak Bulgáriában, hanem Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Lengyelországban is kínáljuk termékeinket az NZ márkanév alatt a helyi webáruházakban, és naponta akár 10 000 termék forgalmazására is képesek vagyunk egy fél futballpályányi logisztikai területen.

 

Nemcsak a legjobb termékek, hanem a legnagyobb élmény is.

Mi egy büszke családi vállalkozás vagyunk, amely a tisztességes üzletvitel szigorú elvei szerint működik, ahol mindig számíthatunk egymásra. Ezért ügyfeleink személyesek számunkra, és ezért igyekszünk mindig a lehető legjobb módon gondoskodni róluk. Például az ajánlataink esetében is praktikusan és gazdaságosan gondolkodunk, hogy mindig a lehető legkedvezőbb áron és a lehető legjobb szállítási lehetőségekkel kínáljuk a termékeket, akciókat és csomagokat - most például mindig adunk egy szép ajándékot minden 4 vagy több terméket tartalmazó megrendeléshez, vagy ingyenes kiszállítást 14.500 Ft felett.

 

Inspiráltuk Önt? Próbálja ki termékajánlatunkat is!

 6-1536x864