MSM

Rövid leírás: Tisztaságának - 99,99% szerves kén - köszönhetően az MSM termékünk jelenleg a leghatékonyabb étrendkiegészítőnk az ízületek és ízületi porcok regenerálására és táplálására (bizonyítottan csökkenti az ízületek degeneratív változásait és gyulladásait, az osteoarthritis és a rheumatoid arthritis megnyilvánulásait). 

Minél többet vásárol, annál alacsonyabb a termék ára:
1 darab = 6150 Ft 
2 db = 11 550 Ft (2 db 5 775 Ft darabáron), (eredeti ár 12 300 Ft / 2 db), kedvezmény 750 Ft.

Ajánlott adagolás: napi 1-2 kapszula elegendő vízzel bevéve.

Csomagolás: 300 vegán kapszula/700 mg

Figyelmeztetés: ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Szobahőmérsékleten, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Változat
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
6 150 Ft 11 550 Ft 6 150 Ft-tól

MSM

 

A metil-szulfonil-metán (C2H6O2S) a szerves kén természetes formája (spontán képződik a Föld légkörében), amely a kalcium és foszfor után az emberi testben a 3. leggyakoribb ásvány. A biológiailag aktív szerves kén komplex gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a gyakorlatban kimutathatók, felfedezése és felhasználása az ortomolekuláris orvoslás egyik legnagyobb felfedezése. Termékünk abban is egyedülálló, hogy az MSM mellett C-vitamint is tartalmaz, de nem tartalmaz felesleges vegyi anyagokat. Az MSM és a C-vitamin mellett csak hidroxipropil-metilcellulózt tartalmaz a kapszula héjaként, így rendkívül tiszta termékről van szó.

 Msm-naturalzen

Az izomszövetek, a csontok és a bőr egyformán hasznosítják, és részt vesz a tiamin és a biotin B-vitamin szintézisében. Tisztaságának - 99,99% szerves kén - köszönhetően az MSM-termékünk jelenleg a leghatékonyabb táplálkozási termék az ízületek és ízületi porcok regenerálására és táplálására (bizonyíthatóan csökkenti az ízületek degeneratív változásait és gyulladásait, az osteoarthritis és a rheumatoid arthritis megnyilvánulásait).

 

Az MSM, mint a szervezet legfontosabb kénforrása:

  • szükséges a természetes antioxidáns mechanizmusok megfelelő működéséhez és a legerősebb antioxidáns - a glutation - képződéséhez, amely jelentősen csökkenti a szabad gyökök szintjét. a hsz
  • Mint a kevés antioxidáns, amely átjut a vér-agy gáton, inaktiválja a méreganyagokat és felgyorsítja azok kiválasztását a testből. Ez nagymértékben növeli a sejtek toxikus hulladék kiválasztásának képességét, és ez teszi a legmegfelelőbb méregtelenítőt az összes táplálkozási és gyógyszerészeti termék közül!
  • Megszünteti számos allergia tüneteit a szabad gyökök eltávolításával és a sejtfalak áteresztőképességének javításával, és hisztamin-gátló, hagyományos antihisztaminként működik, negatív mellékhatások nélkül, és az orvosok táplálékkiegészítőként ajánlják
  • Természetesen védi a bélrendszerben található nyálkahártyát (csökkenti a gyomorégést, javítja az emésztést), védelmet nyújt a külső környezettel szemben az urogenitális és légzőrendszerben.
  • Támogatja a test jobb oxigénellátását azáltal, hogy javítja a sejtek rugalmasságát, és szabályozza a vörösvértestek koagulációját - ezáltal ideális étrendkiegészítővé válik a tüdődiszfunkciók kezelésében,
  • Parazitaellenes hatású a bél parazitáival szemben, megkönnyíti a gyomor hiperaktivitását és székrekedését,
  • Gombaellenes és antibakteriális hatással rendelkezik a test egyes szerveiben, ezért felgyorsítja a balesetekből, ismételt sérülésekből vagy RSI-ből (Repetive Strain Injury), égési sérülésekből, hegekből származó sérülések gyógyulását
  • Az inzulin egyik összetevője, ezért cukorbetegek esetén különösen ajánlott a használata, növeli a glükóz átjutását a sejtekbe, mivel javítja membránjaik permeabilitását
  • Szépségápolónak is nevezik, mivel képes megsokszorozni az egészséges bőr, a haj és a köröm számára fontos kollagén, keratin és fehérjék termelését. Látható hatásai miatt támogató pattanáskezelésként, száraz és irritált bőr.
  • A görcsök és izomfájdalom kezelésének javasolt kiegészítője. Az MSM a C-vitaminnal kombinálva csökkentheti vagy kiküszöbölheti az izomfájdalmakat, a lábakban, gerincben és a karokban lévő görcsöket (úgynevezett tenisz könyök) és segíthet és a carpalis alagút szindróma kezelésében.

 

Táplálékkiegészítőnk, az MSM segíti a testet a gyorsabb gyógyulásban, és fenntartja saját természetes életerejét. Kiváló étrend-kiegészítő sportolók és aktív emberek számára, de idős emberek számára is, ahol a tudományos kutatások alapján elősegíti a teljesítmény javítását és a gyorsabb regenerálódást. Könnyen felszívódik.

 

Az MSM toxicitásának mértéke a legalacsonyabb, ugyanolyan, mint a víz esetében. Hatásainak köszönhetően az MSM nem ajánlott lefekvés előtt történő alkalmazásra. Terhes és szoptató nők által való felhasználásra nem alkalmas.

 

Ajánlott adagolás: napi 1-2 kapszula elegendő vízzel bevéve.

Az ajánlott napi adag tartalmazza:

1 kapszula = 550 mg metilszulfonil-metán, 50 mg C-vitamin

2 kapszula = 1100 mg metilszulfonil-metán, 100 mg C-vitamin

Csomagolás: 300 vegán kapszula/700 mg

Összetevők: Metilszulfonil-metán (C2H6O2S), C-vitamin, hidroxipropil-metilcellulóz

Figyelmeztetés: ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Szobahőmérsékleten, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

 

 

Az MSM jótékony hatásait az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság is megerősítette tanulmányában, amely itt olvasható.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék AvenaPLex szérum hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba. 

Tipp: 27.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes ajándékcsomagot kap!

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés