Kollagén Arthro - 145 kapszula

 05-vegan-capsule-nz  04-premium-quality-nz  03-natural-nz  02-gmo-free-nz  

 

Rövid leírás: A Kollagén Arthro az ízületi és csontfájdalmak enyhítésére szolgál. A maximális hatás érdekében glükózaminnal, hialuronsavval és C-vitaminnal van dúsítva.

Csomagolás: 145 kapszula, kapszulánként 230 mg kollagénnel, 120 mg glükózaminnal, 14,5 mg C-vitaminnal és 10 mg hialuronsavval.

Tömeg: 69 g

Ajánlott adagolás: naponta kétszer 2 kapszula elegendő vízzel.

Megjegyzés: Ez a termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

 

 

Várható kézbesítés:
26.2.2024
Raktáron (>10 db)
6 890 Ft

Kollagén Arthro

 

A kollagén az emberi test kötőszövetében található fehérje egyik típusa. A szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, a bőr, a haj, a köröm, a csontok és az ízületek fő alkotóeleme.

A kollagén felelős ezeknek a szöveteknek a szerkezetéért és támaszáért, és segít megőrizni az erősségüket és egészségüket. A kollagénnek több különböző típusa létezik, mindegyiknek sajátos funkciója van. A kollagént a fibroblasztoknak nevezett sejtek termelik, és szintézisét számos tényező befolyásolhatja, többek között az étrend, az életmód és a genetika.

 

Hogyan enyhíti a kollagén az ízületi és csontfájdalmakat?

A kollagén az ízületek és csontok közötti teret kitöltő szövetben található. Ezért a kollagén segít fenntartani a porc, az ízületeket védő gumiszövet épségét. Az ízületek stabilabb térben vannak, és porc védi őket, így lassítja elhasználódásukat a mindennapi tevékenységek közben.

Egy 24 héten át tartó tanulmány keretén belül vizsgálták a kollagén hatását sportolók ízületi fájdalmaira. Az eredmény az ízületi fájdalmak mérhető javulása volt azoknál a sportolóknál, akik táplálékkiegészítő formájában kollagént szedtek. A vizsgálat terjedelme és korlátai ellenére az eredmények azt sugallják, hogy a kollagénfogyasztás segíthet a sportolóknak a sportteljesítményt negatívan befolyásoló problémák (például fájdalom) kezelésében.

 

Miért specifikus és hatékony a Kollagén Arthro?

A Kollagén Arthro II-es típusú hidrolizált tengeri kollagént tartalmaz. Ez a fajta kollagén a porcban található, amely az ízületeket kitámasztó és megtámasztó szövet. Elengedhetetlen az ízületek megfelelő működéséhez, és részt vesz a porcok egészségének megőrzésében és fenntartásában.

A termék glükozamint is tartalmaz. A glükozamin egy természetes cukor, amely az ízületek közötti szövetekben is megtalálható. A szervezet a glükozamint a porcok felépítésére és javítására használja. A glükozamin párnázást biztosít, és megakadályozza, hogy a csontok egymáshoz dörzsölődjenek.

A hialuronsavnak is fontos funkciója van. A hialuronsav és a kollagén külön-külön is képes enyhíteni az ízületi és csontfájdalmakat, de működésük eltérő, így ebben a kínált kombinációban tökéletesen működnek. Ez annak köszönhető, hogy a hialuronsav segít a kollagén szintézisében, hogy a szervezet a lehető leghatékonyabban tudja felhasználni azt. Így maximalizálja a kollagén szedésének hatékonyságát.

Termékünk C-vitamint is tartalmaz, mivel a C-vitamin segíti a szervezetet a kollagén szintézisében. Ez lehetővé teszi, hogy a kollagén gyorsabban és hatékonyabban jusson be a szervezetbe, és az eredmények gyorsabban jelentkeznek. A C-vitamin biztosítja a kollagén működőképességét és erősségét is. Ebben a termékben a C-vitamin mennyisége kicsi, funkciója csak a hatóanyagok emésztésének elősegítése. Kérjük, ne tekintse ezt a terméket a C-vitamin teljes helyettesítőjének.

Ezt a terméket akkor ajánljuk, ha már vannak ízületi és csontproblémái, vagy ha a munkája megterheli az ízületeit és csontjait, és szeretné megelőzni a jövőbeni fájdalmakat.

Összetevők: hidrolizált tengeri kollagén, glükózamin, C-vitamin, hialuronsav, hidroxipropil-metilcellulóz (kapszulahéj).

Csomagolás: 145 kapszula, kapszulánként 230 mg kollagénnel, 120 mg glükózaminnal, 14,5 mg C-vitaminnal és 10 mg hialuronsavval.

Tömeg: 69 g

Ajánlott adagolás: naponta kétszer 2 kapszula elegendő vízzel.

Megjegyzés: Ez a termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándékot a kosárban, a megrendelés véglegesítésénél tudja kiválasztani.

 

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: