Hialuronsav és kollagén

 

Mindegyik eltérő tulajdonságokkal, funkciókkal és előnyökkel rendelkezik, de mindkettő az ízületekre, a kenőanyagokra, a porcra hat, és segíthet fenntartani a bőr fiatalos és egészséges megjelenését. 

Csomagolás: 60 kapszula

Raktáron
6 200 Ft

Hialuronsav és kollagén


A hialuronsavat és a kollagént évek óta használják étrend-kiegészítőkben, de még nem egyesítették egyetlen termékben. A kollagén és a hialuronsav az emberi testben található szerves anyagok. Mindegyik eltérő tulajdonságokkal, funkciókkal és előnyökkel rendelkezik, de mindkettő az ízületekre, a kenőanyagokra, a porcra hat, és segíthet fenntartani a bőr fiatalos és egészséges megjelenését.

 

A kollagén az emberi test legfontosabb fehérje, testünk fehérjeinek 30% -át teszi ki. A csontokban, ízületekben, ínben, porcban és ízületekben, de a bőrben, a hajban, a körömben és a fogakban is megtalálható. Részt vesz a test legtöbb rendszerének működésében. Felelős a bőrsejtek szilárdságáért, megfelelő hidratálásáért és folyamatos megújulásáért. A porcok, ízületek, fogak és csontok fő alkotóeleme. A kollagén fontos szerepet játszik az erek szöveteinek fejlődésében, és nélkülözhetetlen az izmok működéséhez.

 

A hialuronsav (HA) egy speciális protein, amelyet testünk  azért állít elő, hogy ellátja az izületeinket és az izmainkat "kenéssel", és párnákat hozzon létre, miközben elegendő hidratálást biztosít a bőr számára. Ez a termék a napi adagban is nagy mennyiségű hal-kollagént tartalmaz, amely jól használható az izom-csontrendszer, valamint a bőr, a haj és a köröm regenerálására, mindezt kellemetlen szag és íz nélkül.

 

Összetevők: hidrolizált tengeri hal kollagén peptid, nátrium-hialuronát, hidroxipropil-metilcellulóz, csomósodásgátló: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.  

Csomagolás: 60 kapszula (mindegyikben): 420 mg hal-kollagén (min. 90% fehérje!), 80 mg nátrium-hialuronát, szójabab-olaj, zselatin, méhviasz, glicerin, antioxidáns (dl-alfa-tokoferol)

Adagolás: 1 kapszula naponta

 

 

A Hialuronsav és kollagén szervezetre gyakorolt pozitív hatásait az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság is megerősíti tanulmányában, amely itt található.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék Cink-glükonát hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba.