D3-vitaminok 4000 IU + K2 Forte (cseppek)

 04-premium-quality-nz  03-natural-nz  02-gmo-free-nz    

 

Rövid leírás: A legfontosabb vitaminok az immunrendszer, az egészséges csontok és fogak, valamint a megfelelő izomműködés támogatásáért.

Csomagolás: 30 ml (900 csepp)

Összetevők napi adagonként: D3-vitamin - 100 μg (4000 IU) K2mk7-vitamin - 100 μg 

Ajánlott adagolás: napi 5 csepp. Használat előtt jól rázza fel. Mérjen ki teáskanálanként 5 cseppet, és fogyassza közvetlenül, vagy adja hideg ételhez. A csomag 180 napi adagot tartalmaz.

Várható kézbesítés:
5.12.2023
Raktáron (>5 db)
8 490 Ft
Vitaminy D3 K2 nakupujzdravo
Újdonság

D3-vitaminok 4000 IU + K2 Forte (cseppek)

 

A vitamincseppek iránti nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy bővítjük kínálatunkat a szabadalmaztatott természetes D3 + K2 csepp formátumú vitaminokkal. Ezeknek a vitaminoknak a kombinációja manapság nagyon fontos a szervezet számára. Még néhányan a csapatunkból is keresik és kedvelik a csepp formában lévő táplálékkiegészítőket, mert nem mindenki szeret tablettát vagy kapszulát szedni. 

Ebben a termékben a kiváló minőségű, szabadalmaztatott, természetes eredetű Quali-D® D-vitamin található. A D-vitamint lanolinból vonják ki, amely ausztrál és új-zélandi legelőkön nevelt, élő és egészséges juhok gyapjából származik. A svájci speciális laboratóriumokban előállított, finoman diszpergált részecskéknek köszönhetően a Quali-D® nagyon stabil formában van. Az Aura Herbals által tanúsított innovatív D-vitamin-folyamat tisztán természetes eredetű, és még gyorsabban és könnyebben szívódik fel az emberi szervezetben.

A vitaminokat minősített ökológiai gazdálkodásból származó, tanúsítottan bio extra szűz olívaolajban oldják fel. Ez biztosítja, hogy a termelés egyetlen szakaszában sem használtak kémiai műtrágyát vagy mesterséges növényvédő szereket - és ez az információ és annak ellenőrzése fontos volt a döntéshozatalkor.

A D3-vitamin 4000 NE mennyiségben található, ami még az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által a régiónkban megállapított napi szükségletet is meghaladja. A D3-vitamin leginkább arról ismert, hogy fontos szerepet játszik a kalcium csontokban való lerakódásában, és ezáltal elősegíti a csontok egészségét.

A K2-vitamin, mint az MK7, bevitele bizonyítottan nemcsak a kalciumnak az erekből való kiürülését segíti, hanem különösen fontos szerepet játszik a kalcium csontokban való lerakódásában is. A vitaminok e szinergikus kombinációja nagyon fontos a szervezet számára, mivel a szervezetünk nem tudja előállítani, és a táplálékból is nehéz hozzájutni. A K2 MK7 vitamin, amely ezekben a cseppekben található, kiváló minőségű. Speciális, szabadalmaztatott gyártási eljárással készül, amely allergénmentes és 100%-ban biztonságos az egészségre. A vitamin ebben a természetes formában (a nattóból) mutatja a legnagyobb felszívódást, és több mint 99%-ban transz-menekvinont tartalmaz, amely anyag felelős a szervezet megfelelő működésére gyakorolt jótékony hatásáért.

A D-vitamin és a K-vitamin zsírban oldódó vegyületek, amelyek jelentősen befolyásolják szervezetünk megfelelő működését. Először is, ezek a vitaminok, mint már említettük, befolyásolják a kalcium megfelelő felszívódását és eloszlását a csontokban és a fogakban, ezáltal jelentősen elősegítve azok egészséges állapotát. Ezenkívül a D-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését és az egészséges izomzat fenntartását. A K-vitamin a megfelelő véralvadási folyamat szempontjából is fontos.

Összefoglalhatjuk tehát a D3 + K2 vitaminok pozitívumait, hatásait és bizonyított hatásait az egészségünkre:

  • rendszeres használata hozzájárul az egészséges csontokhoz és fogakhoz 
  • elősegíti az izmok egészségét és a megfelelő izomműködést
  • jelentősen hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez
  • jelentősen hozzájárul a sejtosztódáshoz a szervezetben
  • hozzájárul a kalcium és a foszfor aktív felszívódásához és felhasználásához a szervezetben, valamint a vérben lévő megfelelő szintjükhöz
  • fontos eleme a normális véralvadás fenntartásának

Összetevők: bio extra szűz olívaolaj, kolekalciferol (D-vitamin lanolinból), menakinon (K-vitamin nattóból), antioxidáns: rozmaring kivonat. 

A termék laktózmentes, gluténmentes, 100%-ban természetes, cukormentes, alkoholmentes és kizárólag ellenőrzött összetevőket tartalmaz. 

A recept az Aura Herbals gyártóüzemében készül - minden folyamat a HACCP és a GMP/GHP eljárásoknak megfelelően történik.

Csomagolás: 30 ml (900 csepp)

Összetevők napi adagonként: D3-vitamin - 100 μg (4000 IU) K2mk7-vitamin - 100 μg 

Ajánlott adagolás: napi 5 csepp. Használat előtt jól rázza fel. Mérjen ki teáskanálanként 5 cseppet, és fogyassza közvetlenül, vagy adja hideg ételhez. A csomag 180 napi adagot tartalmaz.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek számára nem alkalmas. Ezt az étrend-kiegészítőt nem szedhetik K-vitamin-antagonistákat (pl. warfarin és acenokumarol) tartalmazó véralvadásgátlót szedő személyek. Az üledék jelenléte a természetes összetevők jelenlétét bizonyítja, és nem minősül termékhibának. Szárazan, szobahőmérsékleten (ne a hűtőszekrényben!) és kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándékot a kosárban, a megrendelés véglegesítésénél tudja kiválasztani.