B-komplex

Hozzájárul az energiatermelés szempontjából fontos anyagcseréhez, és a szív megfelelő működésóehez.

 

Csomagolás: 100 tabletta

Raktáron (> 5 db)
3 150 Ft

 B-komplex

 

A B-komplex a B-vitaminok kollektív kifejezése, amelyek vízoldható vitaminok.

 • B1-vitamin: hozzájárul az idegrendszer és a psziché megfelelő működéséhez. Hozzájárul az energiatermelés szempontjából fontos anyagcseréhez, és a szív megfelelő működésóehez.

 

 • B2-vitamin: hozzájárul az egészséges nyálkahártyák, a jó látás és az egészséges bőr fenntartásához. Segít a vas anyagcseréjének javításában és így az egészséges vörösvértestek fenntartásában. Emellett hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, az energiatermelés szempontjából fontos fontos anyagcseréhez és a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez.

 

 • B6-vitamin: hozzájárul az idegrendszer és a psziché megfelelő működéséhez. Segíti a fehérjék és a glikogén normális metabolizmusát, a vörösvértestek megfelelő termelődését és az immunrendszer megfelelő működését. Ez hozzájárul az energiatermelés szempontjából fontos anyagcseréhez, és csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot.

 

 • B12-vitamin: hozzájárul a vörösvérsejtek megfelelő termelődéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, az energiatermelés szempontjából fontos metabolizmushoz és a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez. Segíti az idegrendszer és a psziché megfelelő működését.

 

 • Biotin- hozzájárul az egészséges haj, bőr és az egészséges nyálkahártyák fenntartásához. Segíti az energiatermelés szempontjából fontos anyagcserét, az idegrendszer megfelelő működését és a psziché helyes működését.

 

 • Niacin - hozzájárul az egészséges nyálkahártyák és az egészséges bőr fenntartásához. Segíti az idegrendszer és a psziché megfelelő működését. Emellett hozzájárul az energiatermelés szempontjából fontos anyagcseréhez, a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez.

 

 • Folsav - használatához a szervezetnek a folsavat aktív formává, foláttá kell alakítania.

 

 • Folát - hozzájárul a megfelelő aminosav-szintézishez, szerepet játszik a sejtosztódási folyamatban, és hozzájárul a csírasejtek növekedéséhez a terhesség alatt. Segít a vérképződés, az immunrendszer megfelelő működésének javításában, a kimerültség ésa fáradtság csökkentésében és a psziché megfelelő működésében.

 

 • Pantoténsav: hozzájárul az egészséges mentális teljesítményhez, az energiatermelés szempontjából fontos anyagcseréhez, valamint a kimerültség és fáradtság csökkentéséhez. Segít a szteroid hormonok, a D-vitamin és néhány neurotranszmitter szintézisének és metabolizmusának javításában is.
   

Adagolás: 1 tabletta naponta, bőséges vízzel lenyelve

Összetevők: nikotinsavamid (nikotinamid), D-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-mononitrát, pteroil-monoglutaminsav, D-biotin, metil-kobalamin MecobalActive®  
egyéb összetevők: cellulóz, burgonyakeményítő, zsírsavak magnéziumsói

Csomagolás: 100 tabletta  

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék AvenaPLex szérum hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba. 

Tipp: 27.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes ajándékcsomagot kap!