Sanomit Q10 folyadék 30 ml

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy egy csepp SanoMit®, amely 2,5 mg Q10-et tartalmaz, körülbelül 10 mg porból vagy kapszulából származó

hagyományos Q10-et helyettesíthet.

Csomagolás: 30ml

Felhasználatlan, de nem kell fóliába csomagolni.

Ez egy Franciaországból és Olaszországból importált termék.

A tétel elfogyott…
Elkelt
Márka: Sanomit
18 190 Ft –23 % 13 860 Ft
Kategória: AKCIÓ
A tétel elfogyott…
Sanomit Q10 tekutý 30 ml
Akció
18 190 Ft –23 %

Ennek a különleges szerkezetnek köszönhetően óriási előrelépés történt a Q10 biológiai hozzáférhetősége terén. Az ubikinon Q10 ultrakisméretű cseppjei részben azonnal felszívódnak a szájnyálkahártyán keresztül, és a vérben lévő tartalma néhány perccel később mérhető. A hagyományos Q10-készítményekhez képest a SanoMite®-ban lévő Q10 sokszor jobban és gyorsabban szívódik fel a szervezetben. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy egy csepp SanoMit®, amely 2,5 mg Q10-et tartalmaz, körülbelül 10 mg hagyományos, porból vagy kapszulából származó Q10-et helyettesíthet.

Csomagolás: 30ml

Ajánlott adagolás:
Oldjon fel 12 csepp SanoMit®-t (30 mg Q10) a nyelvén a nap folyamán. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Bontatlanul, hűtve és fénytől védve tárolandó, eltarthatósági ideje legalább 3 év.

Fel nem használt, de nem kell fóliába csomagolni.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: