Q10 Koenzim - 60 kapszula

 02-gmo-free-nz        

 

Rövid leírás: A Q10 koenzim - pszeudovitamin (vitamin-szerű anyag) megtalálható az emberi test minden sejtjében,különösen a szívizom, az agy és a máj aktív és terhelt sejtjeiben.

Csomagolás: 60 kapszula

Várható kézbesítés:
23.4.2024
Raktáron (>10 db)
3 390 Ft
Kategória: Szív

Q10 Koenzim

A Q10 koenzim - pszeudovitamin (vitamin-szerű anyag) megtalálható az emberi test minden sejtjében,különösen a szívizom, az agy és a máj aktív és terhelt sejtjeiben. Fontos szerepet játszik az energiatermelésben és a sejtek megóvásában a károsodásoktól és a korai öregedéstől. Sejt szintű energia előállításának célja az, hogy a test számára oxigén-segített energiát nyújtson (ATP formájában). Ez energiát ad és növeli az aerob sportteljesítményt. Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, erősíti azt,valamint az immunrendszert. Erős antioxidáns, jelenléte az emberi testben elengedhetetlen.

A koenzim Q10 bizonyítottan csökkenti a vér oxidációs folyamatait, növelve az érfalak rugalmasságát. Antioxidáns hatásának köszönhetően csökkenti a zsírnemű anyagok lerakódását az érfalon, csökkentve ezzel az érelmeszesedés, a magas vérnyomás, valamint az érelzáródással járó kórképek (szívinfarktus, agyvérzés) kialakulásának kockázatát. Klinikai vizsgálatok is igazolták, hogy kívülről történő pótlása kiegészítő kezelésként alkalmazva jelentősen javítja a szív- és érrendszeri betegségek gyógyulási esélyét.

A Q10 koenzim számos funkcióban szerepet játszik a szervezetben. Sportolóknak leginkább a sejtek energiaelőállítási folyamatai a legérdekesebbek, ami által támogatja az izomfejlődést és a kardiovaszkuláris teljesítményünket. Sokan a Q10-et sportteljesítményt fokozó kiegészítőként ismerik. Az energiát ugyanis jóval hatékonyabban tudod beosztani, ha elég Q10 koenzim van a szervezetedben.

Az emberi szervezet (ellentétben a valódi vitaminokkal) képes szintetizálni, de az életkor előrehaladtával a koenzim Q10 szervezeten belüli termelődése lecsökken. Vannak olyan egyének, akiknek genetikai hiba, vagy étrendi hiba miatt kevesebb Q10 termelődik a szervezetében még fiatalon is és igen korán ennek komoly jelei mutatkoznak fáradékonyságban, a krónikus szív-érrendszeri betegségek korai kialakulásában.

Ha a szervezet  Q10 koenzim szintje a kívánt szint alá csökken, alacsonyabb teljesítményt, terhelési toleranciát, csökkent munkaképességet, fáradtságot és csökkent regenerációs képessége eredményezhet. További következmények: a szervezet általános gyengülése, életerő csökkenése, a koncentrációs képesség csökkenése és az öregedés felgyorsulása nemcsak a test szerveknél, hanem a bőrön is, mivel csökken a sejtregenerációs képesség a szervezetben.

 

A Q10 koenzim hiány tünetei 

 • kimerültség, fáradékonyság, energiahiány
 • gyenge immunrendszer
 • vérző íny- alacsony Q10 koenzimszintet tapasztaltak az ínygyulladásban szenvedbetegek több min 60% - ánál.·     
 • krónikus fájdalom - gyakori migrén vagy fejfájás, izomfájdalom, fibromialgia ·        
 • szívbetegség - A szív az a szerv, amelyre a legtöbb ATP-energia szükséges. Koenzim által képződik, ezért hosszú távú hiány esetén csökken a sejtek energiaellátása. Ez szív iszkémiát eredményezhet, amely szívelégtelenséget eredményezhet,
  amely gyakran visszafordíthatatlan állapot.

 

Q10 koenzim előnyei:

 • erősíti a szívet, az ereket, az izmokat és az agyi tevékenységetó
 • csökkenti a fáradság és a kimerültség tüneteit
 • energetiával tölt fel
 • védi a sejteket a károsodástól és az öregedéstől
 • részt vesz a vérnyomás és a vércukorszint csökkentésében
 • antioxidáns és anti-stressz tulajdonságokkal rendelkezik·          
 • csökkenti az LDL koleszterin oxidációját
 • felgyorsítja a gyógyulást
 • megszünteti a paradontózist, elősegíti az íny regenerációját·          
 • felgyorsítja a regenerációt·        
 • támogatja a teljesítményt·        
 • támogatja az immunrendszert

 

Csomagolás: 60 kapszula, 30 mg koenzim Q10 

Adagolás: naponta 2 kapszula étkezés után  

Származási ország: Kanada

Összetétel: Q10 koenzim, rizsliszt, kapszulahéj: zselatin, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnéziumsói és szilícium-dioxid 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándékot a kosárban, a megrendelés véglegesítésénél tudja kiválasztani.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: