Citrokap - grapefruit mag

 

A CitroKap egy természetes kompozíció, amely grapefruitmag kivonatból áll, amely főleg bioflavonoidokat tartalmaz. Ez az alapvető összetevő jelentős hatásokat mutat, amelyek megakadályozzák a baktériumok, vírusok és gombák elterjedését. 

Csomagolás: 50 ml

 

Raktáron (>5 db)
6 950 Ft

 Citrokap - grapefruit mag


A CitroKap egy természetes kompozíció, amely grapefruitmag kivonatból áll, amely főleg bioflavonoidokat tartalmaz. Ez az alapvető összetevő jelentős hatásokat mutat, amelyek megakadályozzák a baktériumok, vírusok és gombák elterjedését. Az aktivitási spektrum nagyon magas (kb. 800 baktérium- és vírustörzs és 100 gombatörzs). A grapefruit magok ezért a természetes gyógyászat nagyon sokoldalú termékei, és erősítik az immunrendszert is. A bélflóra azonban, ellentétben az antibiotikumokkal, változatlan marad, és nem jelentettek mellékhatásokat. A folyékony kivonatot grapefruitmagból, cellulóz- és fehér grapefruitmembránokból nyerik.

A grapefruitmagra nem alakul ki rezisztencia mint más gyakori antibiotikumokra!


Hatásai:
- megakadályozza a baktériumok és gombák elterjedését
- erősíti az immunitást

Összetevők: grapefruitmag-kivonat 84%,
növényi glicerin és víz 13%
C-vitamin 300 mg / 100ml (antioxidáns)
800 mg bioflavonoid 100 ml-enként

Adagolás: Használat előtt rázza fel. Felnőttek: 15 csepp naponta háromszor 200 ml folyadékban oldva (lehetőleg gyümölcslé, tea vagy víz) 30 perccel étkezés előtt vagy 2 órával étkezés után. A nap folyamán ne lépje túl az ajánlott adagot, a felnyitást követő 6 hónapon belül fogyassza el.


Figyelem: Ne alkalmazza a készítmény bármely összetevőjéhez való túlérzékenység esetén. Azok, akik allergiásak a citrusfélékre, lenyelve allergiás tüneteket okozhatnak. Ha más gyógyszereket szed a grapefruit cseppek mellett, forduljon orvosához.Kerülje a szembe jutást és az érzékeny testrészeket! Az irritáció jelei akár 48 órán keresztül is fennállhatnak! A készítmény nem gyermekek és terhes nők számára készült. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne fogyassza hígítatlanul!

Csomagolás: 50 ml

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék AvenaPLex szérum hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba. 

Tipp: 27.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes ajándékcsomagot kap!

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés