Naturtreu Csalánkapszula-komplex lógesztenye kivonattal és vörös szőlőlevéllel 90 kapszuláa

A Water balance növényi komplex 500 mg 10:1 arányú csalánkivonatot, 405 mg 15:1 arányú ló gesztenye kivonatot, 405 mg vörös szőlőlevelet, 500 μg mangánt és 250 μg rezet tartalmaz 3 kapszulában.

Kiszerelés: 90 kapszula

Tömeg: 48 g 

A tétel elfogyott…
Elkelt
Márka: Naturtreu
5 670 Ft
Kategória: Minden termék
A tétel elfogyott…
71NgOBkEewL. AC SL1500
Akció

A vörös szőlőleveleket vagy a belőlük nyert kivonatokat általában az érrendszer egészségének támogatására használják. Segíthetnek javítani a vérkeringést és enyhíteni a rossz keringéssel kapcsolatos tüneteket, például a lábgörcsöket és a nehézségi érzést.

A ló gesztenye kivonat egyik elsődleges felhasználási területe a vénák egészségének elősegítése. Gyakran használják olyan állapotok kezelésére, mint a krónikus vénás elégtelenség, a visszerek és a duzzadt lábak. Az aescin nevű aktív vegyületről úgy vélik, hogy erősíti az ereket és javítja a vérkeringést.

Összetevők: 31,2% csalánlevél kivonat 10:1 (Urtica dioica, 2% szilícium-dioxidot tartalmaz), ló gesztenye kivonat 15:1 (Aseculus hippocastanum), vörös szőlőlevél kivonat 10:1 (Vitis vinifera L. ), bevonószer: hidroxipropil-metilcellulóz (növényi kapszulahéj), mangán-glükonát, réz-glükonát.

Kiszerelés: 90 kapszula

Tömeg: 48 g 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: