Meal Replacement Bar - étkezéspótló szelet

Rövid leírás: A WHYnature étkezéspótló szeletet azért hoztuk létre, hogy lehetőséget adjunk az embereknek az étkezések egészséges, kiegyensúlyozott és tápláló módon történő pótlására anélkül, hogy lemondanánk az ízekről.

Kiszerelés: 60 g

Változat
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
1 290 Ft
Kategória: Sport

Meal Replacement Bar - étkezéspótló szelet

Étkezéspótló szelet a súly fenntartásához.

A Meal Replacement Bar egy étkezéspótló szelet a súlyfenntartáshoz. A WHYnature Étkezéspótló szeletet azért hoztuk létre, hogy lehetőséget adjunk az embereknek az étkezések* egészséges, kiegyensúlyozott és tápláló módon történő helyettesítésére anélkül, hogy lemondanánk az ízekről. A formula minden olyan makrotápanyagot tartalmaz, amely egy étkezés tápanyagigényének kielégítéséhez szükséges. Két ízletes változatban kapható: tejcsokoládés keksz és étcsokoládés keksz.

Pluszok

  • Magas rosttartalom
  • Magas fehérjetartalom
  • Vitaminokkal és ásványi anyagokkal

*A napi egy étkezés (ebéd vagy vacsora) helyettesítése étkezéspótlóval egy kalóriaszegény diéta részeként segíthet a testsúly megtartásában.

Csomagolás: 60 g

Naponta egy étkezést helyettesítsen étkezéspótlóval, amelyet bőséges folyadékfogyasztás követ.

Megjegyzés: Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A termék csak megfelelő fizikai aktivitással kombinált, kalóriaszegény étrend részeként hasznos. Egy ilyen diétának feltétlenül tartalmaznia kell más élelmiszereket, elegendő folyadékbevitelt, és a termék használatától függetlenül is megvalósítható.

Gyártó: Whynature