Energy Fruit Bar - energiaszelet

Rövid leírás: Az energia még sosem ízlett ennyire. Az energiaszelet energiát biztosít edzés előtt, vagy szuper alternatíva egy egészséges nassolnivalóhoz.

Csomagolás: 30 g

Változat
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
1 090 Ft
Kategória: Sport

Energy Fruit Bar - energiaszelet

Az energiaszeletek kényelmes és tápláló snackek, amelyeket arra terveztek, hogy gyors energiát biztosítsanak az úton lévők számára. Ezek a szeletek szénhidrátok, fehérjék és zsírok keverékét tartalmazzák, és kiegyensúlyozott tápanyagkombinációt kínálnak, hogy a szervezetnek energiát adjanak a fizikai aktivitás vagy a dolgos napok során. Ideálisak sportolók, kirándulók, utazók és bárki számára, aki egészséges és hordozható snacket keres.

Az energiaszeletek ízletes és hatékony módját kínálják az energiaszint feltöltésének és az aktív életmód támogatásának, akár edzés előtti lökésre, akár két étkezés közötti egészséges nassolásra van szüksége.

Elege van a nehéz energiaszeletekből? A könnyedség és az ízvilág a fő jellemzői az Energy Fruitnak, a tökéletes energiaszeletnek a mindennapi életben, edzés közben vagy után az energia feltöltéséhez. A kiváló minőségű gyümölcsök, a magas energiatartalmú szénhidrátok és az ízlelőbimbókat meghökkentő textúra tökéletes kombinációja! A zsengeség, az íz és a könnyedség együttesen biztosítja a végtelen energiakészletet.

  • Zselés állag
  • Puha gyümölcs
  • Azonnali energia
  • Vegánok számára is alkalmas

Az Energy Fruit energiaszelet tökéletes társ bármilyen sporttevékenységhez, és mindenkinek, aki teljesítménycsökkenés nélkül szeretné elérni sportcélját! Verseny vagy edzés előtt 1 szeletet, teljesítmény közben pedig óránként 1-2 szeletet ajánlunk.

Az Energy Fruit Bar energiaszelet kétféle ízben kapható:

  • Alma és sárgabarack
  • Alma és eper

Csomagolás: 30 g

Gyártó: Whysport