Természetes sampon szulfátok nélkül

Rövid leírás: Válogatott, innovatív, szulfátmentes összetevőket tartalmazó termék, amely erősíti és regenerálja a hajszálakat, és helyreállítja a haj természetes egészségét.

Csomagolás: 200 ml

 

Raktáron
5 200 Ft –38 % 3 200 Ft
WhatsApp Image 2021 07 15 at 13.28.14
Újdonság
5 200 Ft –38 %

Hajsampon kondicionálóval

 

Kopexil, Hot flux, Bhringaraj és Tea tree

 

Gondosan kiválasztott innovatív összetevőket tartalmazó kondicionáló sampon, amely erősíti a hajszálakat és védi a hajat a gyengüléstől. Kiváló választás a haj regenerálására a hajhullás és a haj elvékonyodása miatt aggódó férfiak és nők számára ( pl. festés, gyakori hajmosás vagy hajszárítás, androgenetikus alopecia). A sampon fő összetevője a Kopexil, amely forradalmi kezelést jelent a hajhullás és a tüszőműködési zavarok ellen. Ez a szabadalmaztatott hatóanyag, amely klinikailag bizonyítottan megakadályozza a hajhagymák gyengülését, jelentősen elősegíti az új haj növekedését, és rövid idő alatt kiváló eredményeket ér el.

Samponunk nem tartalmaz szulfátokat. A szulfátok olyan anyagok, amelyek vízzel érintkezve gazdag habot képeznek, másrészt azonban nemcsak magát a hajat, hanem a fejbőrt is szárítják, és ennek következtében ez a legyengült és kiszáradt haj kihullik. Az eredmény viszketés vagy enyhe irritáció lehet. A szulfátok tisztítószerekben, szappanokban és fogkrémekben is megtalálhatók. A szulfátmentes sampon védi a hajat és a fejbőrt, miközben nem irritálja vagy szárítja azt. Nagyon kíméletes, enyhe, összetétele érzékeny bőrre is alkalmas, és keratinos kezelés után is alkalmazható, mivel megakadályozza a keratin kimosódását. Nemcsak a teljes habzást, hanem a fejbőr és a haj mosásakor is sikerült elérnünk.  Milyen samponod van?

Tudta, hogy a fejbőrön átlagosan 100 000 hajszál található? Az egészséges fejbőr folyamatosan hullatja a hajat, és új hajjal pótolja azt. A haj növekedése több ciklusban zajlik:

  1. Anagén: A szőrszálak tövében lévő sejtcsoport szaporodását jelenti. Általában 2-6 évig tart.
  2. Katagén: A szőrtüszők növekedése leáll, és megkezdődik a degeneráció. Ez a fázis körülbelül 2-3 hétig tart.
  3. Telogén: A haj pihen, nem növekszik, és ez a fázis 2-3 hónapig tart. A hajhullás a tüszőből történik.
  4. Visszatérés az anagénhez: A szőrtüsző újra belép a növekedési fázisba. A kihullott hajszálak helyébe újak lépnek.

Az aktív formula különleges összetevőket tartalmaz - Kopexil, Hot flux, Bhringaraj és Tea Tree, amelyek a haj gyökerektől a hajvégekig kezelik a hajat. 

 

Kopexil - megakadályozza a hajhagymák megmerevedését és gátolja a lizil-hidroxiláz (LH) enzimet, amely a túlzott hajhullást okozza - katalizálja a hidroxilizin képződését, megszünteti a perifollikuláris fibrózist, növeli a hajgyökér vérellátását és maximális hatékonysággal erősíti a hajszálak rögzülését a hajhagymában. Emellett erősíti a haj anagén fázisát, hatékonyan megállítja a hajhullás folyamatát, felgyorsítja az mRNS szintézisét a mátrix sejtekben, és növeli a haj térfogatát.

Hot Flux - a HotFluxTM funkcionális csoportját vanillylcsoportnak is nevezik, és fontos szerepet játszik a melegítő érzés kiváltásában az idegrendszeren keresztül. Biztonságosabb, mint más melegítőszerek, mivel alacsony irritációval és hosszabb időtartammal jellemezhető, ami nagymértékben javítja a mikrocirkulációt és serkenti a haj növekedését.

Bhringaraj - gazdag flavonoidokban, glikozidokban, fitoszterolokban, laktonokban és ásványi anyagokban. Rendszeres használatával erősíti a hajhagymákat, serkenti a haj növekedését, megszünteti a korpásodást (kiváló gyulladáscsökkentő hatású a korpásodást okozó bőrelváltozások ellen), megállítja a töredezettségüket és táplálja a hajat.

Tea tree - jól ismert aromanövény antibakteriális, vírusellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal. A faggyúmirigyek aktivitását is normalizálhatja, amikor megtisztítja az úgynevezett zsírdugókat, ugyanakkor vérrel és oxigénnel dúsítja a tüszőket.

Ennek az egyedülálló samponnak a fő hatásai és pozitívumai rendszeres használat esetén a következőkben foglalhatók össze: 

  • a hajszálak erősítése
  • az új haj növekedésének serkentése
  • hajhullás megállítása
  • kíméletesen mossa a hajat és a fejbőrt
  • a haj fokozatosan egészséges fényt és nagyobb hangerőt kap.
  • helyreállítja a haj természetes egészségét 

A mosás első fázisában alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, a második fázisban pedig segít megvédeni a hajat a mechanikai károsodástól, miközben növeli a haj ellenálló képességét a külső környezet negatív hatásaival szemben. Mosás után a haj puhább, ragyogóbb lesz. Kiváló hatással van a korpás bőrre is.

Az NZ sampon kondicionálóval már a használat első napjától kezdve elkezd dolgozni a fejbőrön és revitalizálja a hajhagymákat. A hajhullás súlyosságától és hosszától függ, hogy mennyi ideig tart az eredmények megjelenése. Nem számít, milyen állapotban van a fejbőre, ennek a samponnak a rendszeres használata nemcsak a fejbőr vitalitását, hanem az új haj minőségét és növekedését is javítja.

Nem tartalmaz színezéket, lanolint, szulfátokat, kortikoidokat és illatanyagokat.

Felhasználási javaslat: Vigyen fel egy kis mennyiséget (diónyi mennyiséget, természetesen ez a haj hosszától is függ) a nedves hajra, és finoman masszírozza be a fejbőrbe és a hajba. Hagyja rajta néhány percig (min. 3), majd alaposan mossa meg a haját vízzel.  Ismételje meg az alkalmazást szükség szerint.

Megjegyzés: Száraz helyen és kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék Cink-glükonát hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba.