Q10 koenzim por

A Q10 koenzim segít számos betegség kezelésében, segíti a fogyást, és az egyik legfontosabb tápanyag a bőr öregedése elleni küzdelemben.

Csomagolás: 2 x 15 g

Raktáron (>5 db)
23 000 Ft
coenzym q10 white lid
Újdonság

Q10 koenzim por

 

Úgy döntöttünk, hogy a Q10 koenzimet por alakban kínáljuk Önnek, amely egyre népszerűbbé válik. És miért? Elsősorban a használatáról van szó, ahol eldöntheted, hogy egy pohár vízzel vagy más egészséges itallal használod, vagy hozzáadod a krémedhez, testápolódhoz, olajos szérumodhoz vagy más szépségápolási termékedhez.

A Q10 koenzim (CoQ10, koenzim Q10), más néven ubikinon vagy koenzim Q, egy olyan anyag, amelyet a szervezetünk bizonyos mértékben maga állít elő, és amely testünk minden sejtjében és szövetében megtalálható. Számos biológiai funkciót foglal magában, többek között fontos szerepet játszik az energiatermelésben, a szabad gyökök semlegesítésében és az egészséges sejtek fenntartásában nemcsak a szervezetben, hanem a bőrben is. Különösen szükséges a szervezetben a különböző biokémiai reakciókat felgyorsító enzimek megfelelő működéséhez. Ennek az anyagnak a legmagasabb szintje a szervezetben a szívben, a vesékben és a hasnyálmirigyben található. A legkisebb mennyiség a tüdőben található.

Először a Wisconsini Egyetem tudósai azonosították 1957-ben. A fiatal szervezet képes annyi Q10 koenzimet termelni, amennyire szüksége van. Különböző tényezők, például az öregedés és a stressz azonban csökkenthetik a Q10 koenzim szintjét. Ennek eredményeképpen csökken a sejtek regenerálódási és stressztűrő képessége. A Q10 koenzim csökkenése az öregedési folyamathoz kapcsolódik, az öregedés egyik legtekintélyesebb biomarkerének tartják. 

Honnan tudja, hogy hiányzik-e a Q10 koenzim? Hiánya leggyakrabban szív- és érrendszeri problémák (pl. magas vérnyomás), lelassult reakciók, túlzott ráncképződés, vércukorproblémák, energiahiány és általános kimerültség formájában jelentkezik.

A Q10 koenzim por sárga vagy narancssárga színű, és sok orvos és tudós úgy véli, hogy a Q10 koenzim számos betegség kezelésében és a fogyásban is segít. Kiterjedt kutatások folynak arról, hogy a Q10 koenzim por hogyan segíthet a különböző betegségek jövőbeli kezelésében. Már vannak bizonyítékok arra, hogy a Q10 koenzim jelentős hatást gyakorol az olyan betegségek kezelésében, mint a Parkinson-kór, különböző szívbetegségek, rák és magas vérnyomás.

Mint már említettük, a Q10 koenzim az egyik legfontosabb tápanyag a bőr öregedése elleni küzdelemben. Erős antioxidánsként hat, és semlegesíti a szabad gyököket, így nagyban hozzájárul az öregedés jeleinek javításához. Helyi alkalmazása helyreállítja a mitokondriális aktivitást, növeli az ATP formájában történő energiatermelést, és csökkenti az új kollagén előállításához szükséges energiát. Adjon koenzim Q10-et kedvenc alapozó krémjéhez, vagy használja vizes alapú formulában az antioxidáns támogatás érdekében.

A Q10 koenzim fontos szerepet játszik a kollagén és más fehérjék előállításában, amelyek az úgynevezett extracelluláris mátrixot alkotják. Ha ez megszakad vagy kimerül, a bőr elveszíti rugalmasságát, simaságát és egészséges színtónusát, ami ráncokat és korai öregedést okozhat. 

A Q10 koenzim antioxidánsként és szabad gyökök "elszívójaként" is működik, erősítve természetes védelmi rendszerünket a környezeti stresszel szemben. Napvédő termékekben is hasznos lehet. 

A koenzim Q1O por 100% tisztaságú (töltőanyagok és adalékanyagok nélkül) gyógyszerészeti minőségű (ami azt jelenti, hogy belső használatra is alkalmas), és bakteriális fermentációval állítják elő.

Az oldható por Q10 koenzim szedésének előnyei:  

  • energiatermelés a sejtben, miközben fokozza annak vitalitását (ez a sejtek növekedéséhez és "karbantartásához" szükséges energia)
  • a szív egészségének javítása (a szívbetegek túlnyomó többségének alacsony a CoQ10 szintje, és a kutatók úgy vélik, hogy ez az alacsony szint a betegség súlyosságát és kockázatát jelzi)
  • az izomfájdalom csökkentése sztatinok szedése esetén (szív- és érrendszeri betegségek esetén az orvosok gyakran írnak fel sztatinokat, amelyek nemcsak a koleszterin termelését, hanem a CoQ10 szintjét is csökkentik. Ez a csökkent szint mitokondriális diszfunkcióhoz vezethet, ami izomműködési zavarokat vagy myopátiát okozhat)
  • kiváló eredményeket mutat a krónikus fájdalom kezelésében (ezt a fájdalmat gyakran az agy trigeminovaszkuláris rendszernek nevezett részében lévő idegsejtek és sejtek gyulladása okozza)
  • a CoQ10-et hosszú távon szedő nőknél alacsonyabb volt a gyulladásos biomarkerek szintje (a biomarkerek olyan anyagok a vérben, amelyek igazolják a gyulladás jelenlétét valahol a szervezetben)
  • védelem az időskori betegségekkel szemben
  • a szervezet antioxidáns aktivitásának jelentős támogatása (a Q10 koenzim szabadgyök-leválasztóként működik, növelve természetes védelmi rendszerünket a környezeti stresszel szemben)
  • fenntartja a bőr sejtjeinek természetes szerepét, például a védelmet és a regenerációt. Védi a sejtmembránokat a káros gyököktől, amelyek megtámadják a kötőszövetünk támaszait, aktiválja a sejtek anyagcseréjét, és így korlátozhatja a bőr öregedési folyamatát
  • egészséges íny

 

Ajánlott felhasználás:  100 – 200 mg naponta (ami 1/3ad teáskanálnak felel meg), legjobb esetben olyan étel fogyasztásakor, amely tartalmaz zsírt vagy olajat.

Összetevők: 100% Q10 koenzim ubikinon formájában, amelyet természetes élesztőerjesztéssel állítanak elő glükózból

Csomagolás:  2x 15 g

Figyelem: A Q10 koenzimet sötét helyen, szobahőmérsékleten kell tárolni. Szárazon és kisgyermekek elől elzárva tárolandó

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék AvenaPLex szérum hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba. 

Tipp: 27.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes ajándékcsomagot kap!

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés