Piperin - 120 kapszula

 02-gmo-free-nz        

 

Rövid leírás: A piperin természetes digesztívum - serkenti a hasnyálmirigy emésztő enzimeinek aktivitását, erősíti az emésztőképességet és jelentősen lerövidíti az ételek felszívódásának idejét. 

Csomagolás: 120 kapszula

Raktáron (>5 db)
5 550 Ft

Piperin

 

A fekete bors (Piper nigrum) csípős alkotóeleme, amelyet a Piperaceae növénycsalád gyümölcsében találunk. Főleg az ajurvédikus gyógyászatban gyógyító és erősítő szerként használják.

 

A piperin akár 2000x növeli egyes tápanyagok felszívódását, és számos módon képes növelni számos anyag biológiai felhasználását:

  • javítja az aminosavak és anyagok (kurkumin, béta-karotin, Q-10 koenzim, B6-vitamin, szervesen megkötött szelén) átvitelét és felszívódását a bél nyálkahártyáján
  • csökkenti a bél nyálkahártyájának enzimatikus aktivitását (lehetővé teszi több anyag behatolását tartósított, aktív formában)
  • megakadályozza több anyag bomlását, amely a sejtekben zajlik le, és így meghosszabbítja a sejtek élettartamát

Az általunk kínált piperin a Bio Perine® fekete bors szabadalmaztatott kivonata, a lehető legnagyobb koncentrációban - 95% - természetes tartósítószerekkel.

 

A természetes alkaloid rendszeres használata felgyorsítja az anyagcserét, segíti és javítja a tápanyagok felszívódását, és így:

  • elősegíti az epetermelést, javítja az emésztést és megállítja az új zsírsejtek növekedését
  • A Piperine a kurkumint rendkívül hatékony gyógyszerré alakítja (a kurkumin biológiai hatékonyságának 20-szoros növekedése) - természetes harc a gyulladás és a fertőzések ellen 
  • 2,5-szer növeli a silendafil hatását - a gyakorlatban ez a hatás kétszeresére növekedését vagy a dózis lehetséges felének csökkentését jelenti, miközben ugyanazt a hatást megtartja
  • A piperin természetes digesztívum - serkenti a hasnyálmirigy emészto enzimeinek aktivitását, erosíti az emésztoképességet és jelentosen lerövidíti az ételek felszívódásának idejét.
  • A piperin és a kurkuminnal kombinálva növeli a béta-endorfin és a seratonin szintjét az agyban, természetes antidepresszánsként működik, és javítja az agy általános működését
  • A piperin fokozott antioxidáns védelmet nyújt (a káros lipid-peroxidáció csökkentésére, befolyásolja a kénvegyületek sejtes anyagcseréjét)

 

 A piperine gyorsan és jól felszívódik, az abszorpciót fokozó hatás 15 perc elteltével jelentkezik. és kb. 1-2 órán keresztül tart.

 

Ajánlott felhasználás: 1 kapszula naponta egyszer étkezés után. Nem javasoljuk a napi adag túllépését

Csomagolás: 120 kapszula 10 mg-os piperine extraktumból (BioPerine®), egy csomag kb. 4 hónapig kitart

1 kapszula = 10,5mg Bio Perine ® kivonat

Összetevők: szabadalmaztatott Bio Perine ® fekete bors kivonat, kukoricakeményítő, szilícium-dioxid és zselatin, zsírsavak magnéziumsói (kapszulahéj)

 

 

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándékot a kosárban, a megrendelés véglegesítésénél tudja kiválasztani.