Kód: 111

Maca

3 958 Ft
Raktáron

 

A maca gyökér hatóanyagai segíthetnek a női és férfi  termékenységi problémák kezelésében, a szexuális vágy fokozásában, a menstruációs zavarok és    a változó kor kellemetlen tüneteinek enyhítésében, az impotencia és erekciós zavarok megszüntetésében, az energiatermelő folyamatok támogatásához.

Csomagolás: 100 kapszula

Kategória: Potenciára

Maca 

A perui maca (Lepidium meyenii) a Geranium nemzetség egynyári növénye, amely a dél-amerikai perui Andokban fordul elő. A több mint 2000 éve ismert kicsi növény alakjában és méretében retekre hasonlít, a testre gyakorolt élénkítő hatása miatt természetes stimulánsnak nevezik. Már az ősi inkák ismerték stimuláló, vitalizáló, a testi és szellemi erőt támógató hatásait.  

A Maca népszerű szuperélelmiszer, mert nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket és antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, zsírsavakat, enzimeket, aminosavakat és szterineket. Ennek eredményeként táplálkozási szempontból rendkívül értékes, és megfelelő napi kiegészítő az egészséges szervezet fenntartásához.  

A Maca-nak jelentős hatása van:   

  • reproduktív egészségreSegít a férfiak szexuális impotenciájára (javítja a sperma minőségét és termelését), a női frigiditásra (szabályozza a hormonszintetés a meddőségre. Hatása miatt „perui kék pirulának” hívják.   
  • az izomtömeg hatékony növekedéséretámogatja az egészséges izomfejlődést és erősítéstnöveli a fizikai és szellemi teljesítménytnöveli az állóképességet és a teljesítőképességet   
  • az immunrendszer erősítésére   
  • stressz csökkentésére és az emlékezet erősítésére   

Termékünket kiváló minőségű kivitelezés jellemzi, és ennek köszönhetően a Maca növény minden biológiailag aktív anyagát megőrzi.   

Ajánlott adagolás: napi 2 kapszula elegendő mennyiségű vízzel  

Kiszerelés: 60 kapszula / 64g   

Összetevőkperui maca (Lepidium meyenii), zselatin (kapszulahéjés csomósodásgátlókovasav és ortofoszforsav-sók   

Figyelem: A termék nem alkalmas 3 év alatti gyermekekvalamint terhes vagy szoptató nők számára. A táplálékkiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítéséreKisgyermekektől elzárva tartandóSötétben és szárazonlegfeljebb 25 C hőmérsékleten tárolandó 

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén GABA-t kap tőlünk ajándékba.

Az ajándék Gaba hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba.