Kód: 228

Kozmetikai karácsonyi csomag

9 350 Ft
Raktáron

Kedves, nagyra értékelt vásárlóinknak egy különleges kozmetikai csomaggal készültünk karácsony alkalmából, mely a kedvenc termékeinket tartalmazza kínálatunkból: Retinolt és Marine kollagént. Ezt a különleges kombinációt az Opuntica szemkörnyékápolóval tettük teljessé.

 

Retinol: ez az időszak kedvez a retinol használatának, mivel gyengébb a napsugárzás, mint a nyári időszakban. A retinol minden 30 év feletti hölgy nesszeszerének alapdarabja kellene, hogy legyen. A retinoidok, melyeket termékünk tartalmaz, hatásosak az akné elleni küzdelemben, valamint erős anti-aging hatással is bírnak. Rendszeres használat mellet bizonyítottan csökkenti a ráncok mélységét és kisimítja az arcbőrt.

 

Marine kollagén: más néven a fiatalség széruma, 100%-ban természetes Peptan kollagént tartalmaz, mely egy hidrolizált, 18 aminosavból álló kollagén. A Marine kollagénban tengeri kollagént használunk folyékony formában, ezért jár hozzá egy pipettás adagoló, hogy egyszerűen fel lehessen vinni közvetlenül a kívánt helyekre a lehető legjobb eredményért. Rendszeres külső használat mellett az apró ráncok kisimításán túl, pigmentfoltok halványodását is el lehet vele érni. További jótékony hatásairól több információt talál oldalunkon.

 

Opuntica: ezzel a szemkörnyékápolóval egészítettük ki karácsonyi csomagunkat. Az Opuntica fő összetevői közé tartozik az organikus fügekaktusz-kivonat, a szemvidítőfű-kivonat, az aloe-vera vaj és a panthenol. Ezen összetevők a szemkörnyék hidratáltságáért felelősek, ill. csökkentik a szem alatti karikák méretét és feszesítik a szem alatti bőrt.

 

Kellemes és békés karácsoni ünnepeket kívánunk. Kívánunk Önnek sok sikert az új évben, hogy valóra tudja váltani az álmait és sok erőt, amely átlendíti Önt akár a nehezebb napokon. Reméljük, sok szép élményben lesz része az új évben és maradéktalanul ki is tudja élvezni azokat.