Kód: 96

Koreai Ginseng

5 050 Ft
Raktáron

Az ázsiai eredetű csodaszer szinte egyidős az emberiséggel, és a szellemi, fizikai erőnlét fokozása mellett nem csak a depresszió, a koncentrációs zavarok és a magas vérnyomás kialakulásának hatásos ellenszere lehet, de vágyfokozó hatása miatt is közkedvelt.

Csomagolás: 100 kapszula

Kategória: Agy

Koreai Ginseng

Az ázsiai eredetű csodaszer szinte egyidős az emberiséggel, és a szellemi, fizikai erőnlét fokozása mellett nem csak a depresszió, a koncentrációs zavarok és a magas vérnyomás kialakulásának hatásos ellenszere lehet, de vágyfokozó hatása miatt is közkedvelt.

 

A koreai ginzeng legfontosabb hatóanyagai a ginzeng szaponinok (ginsenosides). A koreai ginzeng a leggazdagabb szaponinokban. Összetétele teljesen egyedi,
és a Panax család más növényei sem állnak hozzá közel. Eddig harminchárom különféle szaponinfajtát azonosítottak, amelyeket ginsenosidoknak neveztek.
Ezeket a ginsenosidokat tovább osztják diolokká, triolokká és oleánánokká szerkezeti tulajdonságaik szerint. Mindenkinek különféle gyógyító hatása van. Az Rb1 a legmagasabb a diol, és Rg1 a triolok között. Csak az RG3 ginsenoid található szignifikánsan a vörös ginzengben.
 
A ginseng gyógyítható erejét már az egyiptomiak is felismerték, és előszeretettel használták különféle betegségek gyógyítására. Az ázsiai eredetű gyökér mára már Európában is elterjedt, és joggal tartozik azon természetes csodaszerek közé, melyek nagyban javítják az ember életminőségét.

Nehéz fizikai és szellemi megterhelés, magas vérnyomás, depresszió és koncentráció zavar esetén ajánlott a ginseng alkalmazása. A gyökér csökkentheti a vérzsír szintet, serkenti a szervezet fehérje felépítését, valamint sikerrel  alkalmazható az időskori cukorbetegség és a légzőszervi bajok leküzdésében is.

 

Az emberi testre gyakorolt legfontosabb hatási:

Elősegíti az agysejtek megfelelő működését A koreai ginzengben található szaponinok növelik az ember testi és szellemi teljesítményét. Javítják a memóriát, a koncentrációt, a térbeli orientációt és támogatják a tanulási képességeket. A benne található növényi anyagok megújítják az emlékezeteket.

A megfelelő vércukorszint fenntartása A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a koreai vörös ginzeng csökkenti a vércukorszintjét. Cukorbetegek esetén ez általában enyhíti betegségük nemkívánatos tüneteit.
 
Csökkenti a test radioaktivitását

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a koreai ginzeng nagyban segíti a rákos betegeket a sugárterápiában. Növeli a vérlemezkék, a fehér és a vörösvértestek számát. Normalizálja a vérmutatókat. Csökkenti a sugárzást, javítja az étvágyat, és általában felgyorsítja a gyógyulást. Fontos eszköz a sugárzás okozta károk megelőzésére és védelmére.
 

Lassan öregedni

A koreai ginzeng számos polifenolvegyületet tartalmaz, amelyek elnyomják
a zsír oxidációját és ezáltal lelassítják az öregedést
 
Támogatja a szívműködést és a vérkeringést
A szaponin alkotóelemei segítik a vér koleszterinszintjének csökkentését és a felesleg eltávolítását. A koreai ginszeng javítja a vérkeringést és elnyomja az arterioszklerózis kialakulását.

 

Segít leküzdeni a stresszt
A koreai ginzeng felgyorsítja a természetes stressz elleni védekező mechanizmus részét képező hormonok felszabadulását. Ez korlátozza a fiziológiai stressz mutatókat. Javítja a depressziós állapotokat.

 

Elősegíti a megfelelő emésztést

A koreai ginzeng bevétele javítja a gyomor nyálkahártyájának véráramát. Felgyorsítja a bélmozgást, és általában támogatja a bél és a gyomor motilitását.

 

Támogatja az immunrendszer megfelelő működését
Javítja az anyagcserét, az asszimiláció. Felgyorsítja a szervezet gyógyulási és regenerációs folyamatait. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Elnyomja a krónikus gyulladásokat, allergiákat, fájdalmakat, miközben véd a vírusoktól.

 

Csomagolás: 100 kapszula 500 mg valódi vörös koreai ginzenget tartalmaz
Adagolás: Naponta 1-2 kapszula, ételtől függetlenül

1 kapszul tartalma: panax ginzeng (gyökér) 500mg

További összetevők: zselatin, tartalmazhat az alábbiak közül egyet vagy többet: mikrokristályos cellulóz (növényi rost), magnesiu, sztearát, szilícium-dioxid.

Gyártó: Swanson, USA  

 

 

A Koreai Ginseng szervezetre gyakorolt pozitív hatásait az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság is megerősíti tanulmányában, amely itt található.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén GABA-t kap tőlünk ajándékba.

Az ajándék Gaba hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba.