Kollagén

- támogatja és növeli az ízületi porc növekedését és táplálását (ellátja a testet aminosavakkal, amelyek biztosítják a fascia összetartását, rugalmasságát és közvetlen táplálékát) 

Kiszerelés: 90 kapszula

 

Raktáron (>5 db)
4 400 Ft

Kollagén

A kollagénfehérje nemcsak a csontok, az inak, az ízületek és a porc, hanem a bőr, a haj és a körmök alapvető építőköve. Bár a test természetes úton termeli, az életkor előrehaladtával termelése jelentősen csökken, ami a sejtszerkezetek gyengüléséhez vezet. Fontos, hogy minőségi kollagént válasszon, és beépítse a napi táplálékfelvételbe, ami jelentősen hozzájárul az összes szövet táplálékához és a fontos esszenciális aminosavak teljes beviteléhez.

 

A kollagén a test egyik legfontosabb fehérjéje, amely:

  • támogatja és növeli az ízületi porc növekedését és táplálását (ellátja a testet aminosavakkal, amelyek biztosítják a fascia összetartását, rugalmasságát és közvetlen táplálékát)
  • enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat
  • javítja a csontok és ízületek mobilitását és táplálja azokat
  • támogatja az agy aktivitását, ellátja a testet glicinnel, egy neurotranszmitterrel, amely részt vesz a motorikus és érzékszervi pályákon, valamint az ATP szintézisben
  • befolyásolja a bőr minőségét és regenerálódását (a prolin és glicin aminosav tartalmának köszönhetően támogatja a hidratációt, megakadályozza a ráncok elmélyülését, fenntartja a bőr rugalmasságát)
  • elősegíti az egészséges haj és köröm növekedését
  • lassítja az öregedést - helyettesíti a szervezetben a szükséges fehérjéket
  • a szarvasmarha kollagén peptidje organoleptikus tulajdonságokkal rendelkezik

  

Kollagénünket hidrolízissel állítják elő, ún hidegtechnika (ez a kollagénmolekulák vízzel történő lebontása egyedi peptidekké olyan formába, amelyet a test hatékonyabban és jobb minőségben képes felszívni). A kollagén hidrolízisének fő célja az alvadás korlátozása, és nem okoz emésztési problémákat vagy gyulladásos reakciókat. Nem tartalmaz adalékokat, mesterséges tartósítószereket és bioaktív.

1 kapszula 500 mg kollagént tartalmaz

Ajánlott adagolás:

  • 2 kapszula naponta kétszer (lehetőleg a főétkezések között)
  • javasoljuk a C-vitaminnal együtt, amely pótolhatatlan antioxidánsként támogatja a test regenerációs folyamatait, serkenti a kollagén termelését és támogatja annak felszívódását

Összetevők: hidrolizált szarvasmarha kollagén, zselatin (kapszulahéj), cellulóz (térfogatnövelő anyag), csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid (színezék)

Kiszerelés: 90 kapszula

 

 

A Kollagén szervezetre gyakorolt pozitív hatásait az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság is megerősíti tanulmányában, amely itt található.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék AvenaPLex szérum hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba. 

Tipp: 27.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes ajándékcsomagot kap!

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés