Hialuronsav

Összetételének köszönhetően négyszer annyit vizet köt meg, mint a saját súlya, ebben rejlik a gyors hatásának varázsa, különösen a bőrre és a kollagéntermelés serkentésére. 

Csomagolás: 30 ml

Raktáron
2 700 Ft

Hialuronsav

 

Az 1934-ben felfedezett hialuronsavat (HA), az emberi szervezet természetesen termeli, és kb. 15 mg van testünkben. Ennek fele a bőrben, majd az ízületekben és a szemgömbökben, valamint a köldökzsinórban is lehet.

A Hialuronsav szérumunk a legerősebb - 3% - koncentrációjú, kétkomponensű, makromolekuláris (1,5%) és és mikromolekuláris (1,5%) HA savakból áll, amelyek bejutnak a II. bőrrétegbe (dermis). Összetételének köszönhetően négyszer annyit vizet köt meg, mint a saját súlya, ebben rejlik a gyors hatásának varázsa, különösen a bőrre és a kollagéntermelés serkentésére.

 

A HA-sav rendszeres használata gél formájában:

  • Hidratálja a bőrt, a bőr lágyabb, feszesebb és rugalmasabb lesz
  • Lassítja a bőr öregedési folyamatát
  • Regenerálja a bőrt és védi a külső behatástól (blokkolja a szabad gyököket)
  • Méregteleníti a bőrt és aktiválja az önjavító mechanizmusokat
  • Nedvességtartályként (amelyből a szövetek vizet nyernek) jelentősen segíti a mély ráncok csökkentését és megakadályozza az újak kialakulását.
  • Felgyorsítja a sebek és hegek gyógyulását

 

Ajánlott felhasználás:

Vigyen fel HA-savat gél formájában adagoló pipettával a kívánt helyre naponta kétszer, ideális esetben reggel és este. A felhasználás a bőr vörösödését okozhatja az alkalmazás helyén, amely általában 30 percen belül eltűnik. Nem javasoljuk közvetlenül napfényen tartózkodás előtt használni.

 

Összetétel: Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Sodium Carbomer, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylycerin

 

 

csomagolás: 30 ml 3% -os koncentrált hialuronsav

KEDVEZMÉNYES HÁRMAS KISZERELÉS>>

 

A Hialuronsav szervezetre gyakorolt pozitív hatásait az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság is megerősíti tanulmányában, amely itt található.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék Cink-glükonát hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba.