Hialuronsav 2% + 1% PREMIUM

Az egyik leghatékonyabb öregedésgátló bőrmegoldás a mai natúrkozmetikai piacon. Regenerál, helyreállít és véd.
 
A termék ára annál alacsonyabb, minél több darabot vásárol:
1 db = 2600 Ft (eredeti ár 4600 Ft/db), kedvezmény 2000 Ft
2 db = 4680 Ft (2 db egyenként 2340 Ft), (eredeti ár 9200 Ft/2 db), kedvezmény 4520 Ft
3 db = 6240 Ft (3 db egyenként 2080 Ft), (eredeti ár 13800 Ft / 3 db), kedvezmény 7560 Ft
 

Csomagolás: 30 ml  

Összetevők: Aqua, nátrium-hialuronát, glicerin, Avena Sativa magkivonat, pentylenglikol, fenoxietanol, trietilénglikol.

 
Változat
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
4 200 Ft 8 400 Ft 12 600 Ft 4 200 Ft-tól –38 % –44 % –50 % akár: –50 % 2 600 Ft 4 680 Ft 6 240 Ft 2 600 Ft-tól
hialuronsav 2 1 premium naturalzen
Újdonság
4 200 Ft 8 400 Ft 12 600 Ft 4 200 Ft-tól –38 % –44 % –50 % akár: –50 %

Hialuronsav 2% + 1% PREMIUM

Megalkottuk népszerű hialuronsavas szérumunk prémium változatát. A két százalékos hialuronsav-koncentráció mellett, amely az egyik legmagasabb a piacon, AvenaPLexet is tartalmaz, amely extra rugalmasságot és regenerációt biztosít a bőrnek.

Hialuronsav

A hialuronsav a bőr egyik legfontosabb összetevője. Hihetetlen, hogyan képes megtartani a nedvességet és optimálisan hidratáltan tartani a bőrt, de ... szintje az életkor előrehaladtával csökken. Ez az öregedés látható jeleihez vezethet, mint például a ráncok, a szárazság, a bőr rugalmasságának és rugalmasságának elvesztése.

A testben természetesen előforduló anyagként a hialuronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, ezért kulcsszerepet játszik a bőr rugalmasságának és hidratáltságának fenntartásában. Valójában a saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megtartani vízben. Ez teszi ezt a tiszta, kenhető anyagot a bőr természetes hidratáló tényezőjének egyik legértékesebb összetevőjévé, és páratlan nedvességmegőrző képességgel rendelkezik. 

Mint említettük, a hialuronsav fontossága az egészséges megjelenésű bőr fenntartásában az életkor előrehaladtával egyre fontosabbá válik. Gyakran nyúlunk a hialuronsav helyileg alkalmazott formáihoz, hogy "feltöltsük" a bőrt. Sajnos ez csak egy felszínes megoldás, amelynek hatása csak átmeneti. Az optimális megoldás az, hogy az öregedő bőrt arra ösztönözzük, hogy saját, veleszületett mechanizmusai révén több hialuronsavat termeljen. Ez mélyebb és hosszan tartó hidratáló hatást biztosít a bőrnek, és belülről hidratál.

AvenaPLex

Az Avena PLex 14%-kal növeli az idősebb bőr hialuronsavszintjét. Néhány nagy laboratórium (az in vivo adatgyűjtés innovatív, úgynevezett kettős módszertanát alkalmazó) vizsgálatainak hivatalosan közzétett eredményeiből megtudhatjuk, hogy az Avena PLex képes szabályozni a hialuronsav szintézisét, és azt is, hogy ez az összetevő hosszú távon milyen hatással van a bőr hialuronsavszintjére. 8 hetes rendszeres használat során az 1%-os Avena PLexről kiderült, hogy fokozza és pozitívan befolyásolja a bőrben lévő hialuronsav mennyiségét, serkenti a bőr természetes termelését. Ez végső soron azt jelenti, hogy:

- az Avena Plex hatékonyan kezeli a bőr öregedésének jeleit és segít a fiatalosabb megjelenés elősegítésében

- a bőr egészségesebbnek tűnik

- a bőr rugalmassága és rugalmassága jelentősen javul

Ez a 100%-ban természetes összetevő néhány hét alatt helyreállítja a bőrt. Ez egy bevált megoldás a bőr hialuronsavszintjének természetes feltöltésére.

Ismerte az AvenaPLex-et? Az AvenaPLex egy egyedülálló és rendkívül hatékony összetevő, amely 100%-ban zabból származik, és az egyik leghatékonyabb öregedésgátló bőrmegoldás a mai natúrkozmetikai piacon.  Regenerálja, helyreállítja és védi a bőr lipidgátját, így segít megelőzni az öregedés jeleit. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy ez az anyag növeli a hialuronsav szintjét a bőrben. 

Az AvenaPLex egy viszkózus folyadék, amelyet a zab magjából etanollal vonnak ki. A kulcsfontosságú hatóanyagokat gyors felszívódással juttatja a bőrbe.

Melyek az AvenaPLex legfontosabb tulajdonságai?

  1. A sérült sejtek javítása

Az erőteljes felületaktív molekulák segítik a jótékony hatású hialuronsavmolekulák gyors felszívódását a bőrben, azonnali bőrlipid-utánpótló hatást biztosítva. Segítenek a dermisz (a bőr kötőszövetet alkotó, a felhám alatti rétege) megerősítésében is, és megakadályozzák a bőr rugalmasságának és feszességének csökkenését.

  1. Újjáépítés

Az Avena PLex olyan foszfolipideket tartalmaz, amelyek génpályákat indítanak be a ceramidtermelés fiziológiás növelésére, ezáltal javítva a bőrgát integritását.

  1. Visszaállítás

Tanulmányok kimutatták, hogy különösen a barrier repair terápia rendkívül hatékony lehet a bőr normál működésének helyreállításában. Az Avena PLex ideális hatóanyag, amely gyorsan behatol a bőrbe, és gazdag szterolokban, ceramidokban és zsírsavakban.

Használata: vigyen fel néhány cseppet a szérumból egy pipettával a megtisztított, lehetőleg tonizált bőrre, a nyakra vagy a dekoltázsra, és finoman masszírozza be. Várjon egy pillanatot, és máris alkalmazhatja kedvenc nappali vagy éjszakai krémjét.

Csomagolás: 30 ml

Összetevők: Aqua, nátrium-hialuronát, glicerin, Avena Sativa magkivonat, pentylenglikol, fenoxietanol, trietilénglikol.

Figyelem: A termék kizárólag külső használatra készült. Szárazon és kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék AvenaPLex szérum hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba. 

Tipp: 27.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes ajándékcsomagot kap!

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés