Hajnövekedési szérum

 

 

A szérum szabadalmaztatott, egyedülálló hatóanyag-összetételt tartalmaz, amelyet az átmeneti, örökletes vagy hormonális hajhullás csökkentésére és a hajnövekedés fokozására fejlesztettek ki. 

Csomagolás: 100ml

 

Raktáron
10 750 Ft

 

Hajnövekedési szérum

A szérum szabadalmaztatott, egyedülálló hatóanyag-összetételt tartalmaz, amelyet az átmeneti, örökletes vagy hormonális hajhullás csökkentésére és a hajnövekedés fokozására fejlesztettek ki. A szérum hatásának optimalizálása érdekében a legjobb, ha a mosás után este használja. A hatóanyag hatása felhasználás után akár 24 órán keresztül tart, és pontosan érinti a haj azon részeit, amelyek intenzív stimulációt igényelnek. Az első hatások kb. 6 hét után jelentkeznek. Ezután a szokásos módon fel lehet használni, vagy hetente 2-3-ra lehet csökkenteni.

 

A fő cél a DHT-hormon (dihidrotestoszteron) negatív, romboló hatásának megállítása a hajgyökérre. Ha magas a DHT jelenléte a fejbőrben, és ezen túlmenően túlérzékeny a fejbőr jelenléte mellett, akkor a hajnövekedési szakasz lerövidül, és végül a haj kihullik.
 
A Revitax megakadályozza a még mindig aktív gyökerek fokozatos eltűnését. A hajhullás után a szőrtüszők bizonyos ideig aktivitást mutatnak, és a szérum felhasználásával ismét stimulálhatók, így a haj újra növekedni kezd. Rendszeres használat mellett megakadályozza a genetikailag adott hajhullást. A szérum tehát megelőzően működik, és helyreállítja a hajnövekedést ott, ahol a közelmúltban kihullott - mindig egy adott személytől függ, mennyi ideig van aktív a szőrtüsző,
általában körülbelül 3 év. Tehát olyan helyeken, ahol a haj régóta kihullott (20 évvel ezelőtt ...), ez a szérum nem segít.
 

A Revitax szérum fő alkotóelemei a következők:
- Koffein - meghosszabbítja a hajnövekedés fázisát, növeli a vérkeringést az erekben.
- Biotin - támogatja a keratin szintézisét.
- Oktán E-vitamin - antioxidáns, védi a keratin eltűnését.
- E-vitamin - növeli a vérkeringést, erősíti a hajgyökereket.
- D-pantenol - növeli a haj rugalmasságát és sűrűségét.
 

Csomagolás: 100ml

Használat: Naponta egyszer hajmosásá után masszírozza bele a fejbőrbe
Gyártó: Revitax, Németország

 

 
Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék Gaba hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba.