Ginkgo Biloba cseppek

 02-gmo-free-nz        

 

Rövid leírás: Rendszeres használata támogatja a helyes memóriaműködést, a koncentrációt és sikeresen gátolja meg a depressziós állapot kialakulását. Szintén támogatja a hosszantartó jókedvet.

Kiszerelés: 30ml

Ajánlott adagolás: napi 4 csepp

Tartalom 4 cseppben: Ginkgo biloba levélkivonat 1:4 - 36 mg

Megjegyzés: Ne lépje túl az ajánlott adagot. Ez a termék nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ez a termék terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Ha vérhígítót szed, használat előtt konzultáljon orvosával. Szobahőmérsékleten, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Raktáron
4 650 Ft
Kategória: Agy

Ginkgo Biloba cseppek

 

Egyre többen és többen részesítik előnyben a csepp formátumú táplálékkiegészítőket, ezért döntöttünk úgy, hogy kínálatunkat bővítjük ezzel a közkedvelt termékkel szuperkoncentrált formátumban.

Ginkgo biloba vagy a Páfrányfenyő, a kínai gyógyászatban jinan néven is ismert, egy ősi, kínai eredetű fa, amely már évmilliók óta megtalálható a Földön. A Ginkgo biloba fa leveleit a kínai gyógyászatban már évezredek óta használják. Valamint az utóbbi években több kutatás tárgya is lett ez a növény a magas hatóanyagtartalma miatt – erős antoxidánsokat, flavon-glikozidokat és terpén-laktonokat tartalmaz. Ez az egyik legkelendőbb gyógynövény a világon.

Miért fogyasszuk a Ginkgo bilobát?

Ennek a gyógynövénynek a fogyasztása javasolt mindenkinek, akik érdeklődnek a mentális állapotuk iránt – támogatja:

  • memória megfelelő működését (hosszútávú és rövidtávú)
  • a koncentrációt
  • fejfájás és a szédülés enyhítését
  • rendszeres használat esetén a depressziós állapotok kialakulásának meggátolását (diagnosztizált közepes szintű depressziós páciensek esetén a Ginkgo biloba antideoresszánsként hat)
  • a hosszantartó jókedv megtartását
  • szexuális étvágyat és teljesítményt (a Ginkgo növeli a vérkeringést a nemi szervekben, amely a férfiaknál és a nőknél egyaránt növeli a libidót). A vérkeringést szintén növeli a karokban és a lábakban, így csökkenti a görcsöket.
  • a demencia elleni harcot
  • a retinával összefüggő betegségek kezelését
  • a fülzúgás meggátolását

Ginkgo biloba erős antioxidánsokkal látja el a szervezetet, amelyek szükségesek a sejtek regenerációjához és a sejtek védelme érdekében a szabad gyökök negatív hatásai ellen. Fontosak a szívbetegségek, a rákos megbetegedések és egyéb komoly betegségek kialakulásának megelőzésében.

A Ginkgo biloba továbbá javítja a vérkeringést is.

A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy a Ginkgo biloba segít a fülzúgás kezelésében is. Még nem teljesen ismert, hogy pontosan hogy támogatja ez a növény a hallást, de minden valószínűség szerint több oxigént juttat a hallószervekbe és ezáltal segít ezen a területen.

Jelenleg nem létezik egy száz százalékban hatékony gyógyszer az Alzheimer-kór gyógyítására és nem teljesen ismert ennek a betegségnek az okozója. Viszont sok orvos meggyőződése, hogy a Ginkgo biloba pozitívan hat ebben az esetben is, mivel növeli az agyba jutó vér mennyiségét, támogatja az idegátvivők aktivitását és javítja az agysejtek lassú degenerációját.

A Parkinson-kór összeköttetésben áll a kontrollálatlan mozgással, a koordináció és az egyensúly elvesztésével és feltételezhető, hogy a Ginkgo biloba rendszeres használat esetén csökkenti ezeket a tüneteket.

Ginkgo biloba segít megelőzni a stroke-ot azáltal, hogy csökkenti a vérrögök képződését az artériákban és javítja a főbb szervek, köztük az agy véráramlását. Agyvérzéses betegeknél a Ginkgo biloba segíthet a sérült agysejtek helyreállításában és megújításában.

A szklerózis multiplex egy betegség, amelyet folyamatosan vizsgálnak a tudósok. Viszont feltételezik a szakértők, hogy a Ginkgo biloba a jövőben egy nagyon hasznos gyógynövény lesz ennek a betegségnek a kezelésében, ill. a káros tünetek enyhítésében.

 

Összetétel: Ginkgo biloba, vegetáriánus glicerin, desztillált víz

Kiszerelés: 30 ml

Ajánlott adagolás: napi 4 csepp

Tartalom 4 cseppben: Ginkgo biloba levélkivonat 1:4 - 36 mg

Megjegyzés: Ne lépje túl az ajánlott adagot. Ez a termék nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ez a termék terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Ha vérhígítót szed, használat előtt konzultáljon orvosával. Szobahőmérsékleten, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelmeztetés: Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. A termék nem használható a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás helyettesítésére A termék használata nem ajánlott várandós és szoptatós nők számára. Ha használ vérhígító gyógyszereket, a használat előtt konzultáljon orvosával. Tárolja szobahőmérsékletű helyen, kisgyermekektől távol.

 

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék AvenaPLex szérum hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba. 

 

 

Vissza a boltba