Deco Burn - termogén étrend-kiegészítő

Rövid leírás: A Deco Burn termogén étrend-kiegészítő támogatja az anyagcsere aktiválását.

Kiszerelés: 500 ml

Raktáron (>5 db)
10 290 Ft
Kategória: Sport

Deco Burn - termogén étrend-kiegészítő

Természetes termogén étrend-kiegészítő a testsúly kiegyensúlyozására.

Alkalmas:

  • azoknak, akik szeretnék elérni vagy megtartani ideális testsúlyukat.
  • az éhségérzet szabályozására
  • az anyagcsere és a vizelethajtás aktiválásának támogatására
  • a testsúly kiegyensúlyozására (zöld tea és Garcinia)
  • az anyagcsere serkentése (zöld kávé, Gymnema, görögszéna);
  • dranatikus hatás (Orthosiphon, lándzsás növény, ananász);
  • alkohol-, tartósítószer-, cukor- és gluténmentes.

A termogén hatású táplálékkiegészítők feladata az anyagcsere elősegítése a testhőmérséklet emelésén keresztül (termogenezis). Ebben a helyzetben a szervezet több zsírt éget el és több energiát termel.

A termogén hatású étrend-kiegészítő Deco Burn támogatja az anyagcsere aktiválását.

Értékes segítség a természettől az olyan természetes összetevőknek köszönhetően, mint a zöld tea, a zöld kávé, a mályva és a csillagánizs.

A Deco Burn-t kellemes kesernyés tonik íz jellemzi. Különösen ajánlott az ellenőrzött csökkentő diéták alatt és után a szervezet megtisztítása és a fizikai jólét visszanyerése érdekében.

A Deco Burn termogén táplálékkiegészítőt ősi kivonási módszerrel, alkohol, cukor és tartósítószerek használata nélkül állítják elő. Legalább tíz gyógynövényt használnak fel az infúzió, a maceráció és a főzés folyamatán keresztül.

Összetevők. Br.); zöld tealevelek (Camellia sinensis (L.) Kuntze); orthosiphon levelek (Orthosiphon aristatus (Blume) Miq.); zöld kávészemek (Coffea arabica L. ); babhüvely (Phaseolus vulgaris L.); mályva (Malva sylvestris L.) levelei; fű rizómája (Agropyron repens (L.) P. Beauv.), citrom pericarp (Citrus limon (L.) P. Beauv. ) Osbeck.); csillagánizs (llicium verum Hook. f.); ananász (Ananas comosus (L. ) Merr.) termése; görögszéna (Trigonella foenum-graecum L.) magja; rhodiola (Rhodiola crenulata (Hook. f.)). f. & Thomson, Ohba)) gyökér; Eleutherococcus (Eleutherococcus senticosus Rupr. et Maxim, Maxim.) gyökér; víz; aroma; szín: közönséges karamell.

A termék gluténmentes.

Csomagolás: 500 ml

Használat módja: Minden használat előtt rázza fel az üveget. Hígítsa fel az ajánlott napi 30 ml-es adagot egy liter vízben, és igya meg egész nap. Vagy hígítson 15 ml-t egy pohár vízben (150 ml) reggeli előtt és ebéd után. Felbontás után tárolja a hűtőszekrényben, és 30 napon belül fogyassza el. Az esetleges lerakódások jelenléte a növényi kivonatok magas koncentrációjának köszönhető, és nem befolyásolja a termék minőségét. Javasoljuk, hogy minden használat után mossuk el a kiskanalat.

Megjegyzés: A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyermekek elől elzárva tartandó. Koffeint tartalmaz (23 mg/nap): gyermekek számára, terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott. A terméket megfelelő kalóriaszegény étrend részeként kell használni, miközben egészséges életmódot kell fenntartani, megfelelő fizikai aktivitással.

Gyártó: Whynature