Argán őssejtekkel gazdagított szérum 1+1 INGYEN

 04-premium-quality-nz  02-gmo-free-nz      

 

Rövid leírás: Mély regenerációt biztosít a bőrnek, aktiválja az új sejtek képződését és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Használat: néhány csepp szérumot vigyen fel megtisztított, száraz arcára, nyakára, esetleg dekoltázsára és gyengéden masszírozza bele a bőrbe. Használja reggel és este egyedülállóan, vagy a kedvenc kréme előtti lépésben.

Kiszerelés: 2x 30 ml/1 fl.oz.

Figyelmeztetés: A termék csak külső használatra alkalmas. Tárolja száraz, szobahőmérsékletű helyen. Kisgyermekektől távol tartandó.

Raktáron (>5 db)
14 780 Ft

 

Argán őssejtekkel gazdagított szérum 1+1 INGYEN

Gyönyörű és hibátlan arcbőrt szeretne? Ebben a szérumban argán őssejtekből nyert kivonat található, mely segít elérni a kívánt hatást már pár használat után. Az argán őssejtek hosszú élettartammal rendelkeznek, tápanyagokban és fehérjékben gazdagok és gyönyörűen megfiatalítják arcbőrét.

Az arcbőr öregedésére hatással vannak külső (túlzott UV-sugárzás, amely szabadgyököket képez minden ismert mellékhatásukkal együtt), ill. belső (lassabb az epidermisz regenerálódása és a dermisz fontos összetevőinek - kollagén, elasztin és hialuronsav - természetes szintézise) tényezők is.

A fiatal bőr megőrzése érdekében szervezetünk regenerációs rendszerének optimálisan kell működnie három különálló szinten – védelem, javítás és megújítás, regeneráció – és itt játszik fontos szerepet az őssejtek életereje.

Minden szervezet építőköveit az őssejtek képezik. Differenciálatlanok, ami azt jelenti, hogy képesek megújulni, de képesek átalakulni más típusú sejtté is. A kifejlett őssejtek legnagyobb tárháza az emberi szervezetben a bőr (epidermális és dermális réteg). Az őssejtek a növények egyes részeiben (tudományosan merisztémák), a felső hajtásokban, a termésekben és a gyökerekben találhatóak meg. Figyelemre méltó, hogy az emberekkel ellentétben minden növényi sejt amely őssejtből jött létre képes egy teljesen új növényt képezni. A növények különlegesek abból a szempontból is, hogy növekedésüket és fejlődésüket egy bizonyos szintig képesek hozzáigazítani a környezeti feltételekhez. A sejt- és szövetszinten sérült növények regenerációja oly mértékben egyedi folyamat, hogy a növényi őssejtek a modern biotechnológiai és kozmetikai kutatások és tanulmányok figyelmének középpontjába kerültek. Kímélő módon nyerik ki őket, amelynek során a  hatóanyagokat tartalmazó tartalom felszabadul a növényi őssejtekből.

Az argánfa a múltban egy átlagos fának számított Észak-Afrikában. Ma a leghíresebb és legelterjedtebb Marokkóban (esetleg kivételesen Algériában és Izraelben). Mivel a Föld más részein lehetetlen elültetni és szaporítani, rendkívül értékes. A leghíresebb belőle készült termék az argánolaj – folyékony, ill. marokkói aranynak is nevezik. Az argánfa termésében esszenciális zsírsavak, A- és F-vitamin, nagy mennyiségű E-vitamin, szkvalén, szterolok és karotinoidok találhatóak, ezért felhasználásának skálája nagyon széles a kozmetikai iparon  keresztül egészen a gyógyászatig.

Az argán őssejtekből készült kivonattal gazdagított szérumnak rendkívüli hatásai vannak és több módon is segít megőrizni az arcbőr fiatalságát:

  • képes feszesíteni az arcbőrt
  • kisimítja a finomabb ráncokat
  • feszesít és hosszantartóan támogatja a bőr rugalmasságát
  • megakadályozza a bőrsejtek öregedését és megköti a vizet az arcbőrben
  • tökéletes a striák és a narancsbőr kialakulásának megelőzésére (elegendő rendszeresen felvinni a kockázatos területekre és belemasszírozni a bőrbe)
  • minden bőrtípusnak megfelelő

Az argán őssejtekből készült kivonattal gazdagított szérum intenzív és mély regenerációt biztosít a bőrnek, valamint stimulálja az új sejtek képződését az összes bőrrétegben. Javítja a bőr feszességét és rugalmasságát, láthatóan csökkenti a ráncokat és csökkenti a bőr öregedésének folyamatait.

Használat: néhány csepp szérumot vigyen fel megtisztított, száraz arcára, nyakára, esetleg dekoltázsára és gyengéden masszírozza bele a bőrbe. Használja reggel és este egyedülállóan, vagy a kedvenc kréme előtti lépésben.

Kiszerelés: 2x 30 ml/1 fl.oz.

Összetétel: Aqua, Glycerin, Lactococus Ferment Lysate, Argania Spinosa Callus Culture Extract, Lecithin, Isomalt, Sodium Carbomer, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate 

Figyelmeztetés: A termék csak külső használatra alkalmas. Tárolja száraz, szobahőmérsékletű helyen. Kisgyermekektől távol tartandó.

Ingyenes szállítás 14 500 Ft feletti megrendeléseknél

Korlátozott ideig érvényes ajánlat: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot kap tőlünk.

Az ajándék AvenaPLex szérum hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy egy másik terméket küldjünk ajándékba.

Tipp: 27.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes ajándékcsomagot kap!

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés